Digidexo.com

Tegn og symptomer på mykobakterier Lungebetennelse

Tegn og symptomer på mykobakterier Lungebetennelse


Mycobacterial lungebetennelse er en smittsom og kronisk form for lungebetennelse. Det er mer utbredt blant indre-city barn. Lungebetennelse er en manifestasjon av en indre infeksjon som angriper de med nedsatt immunforsvar lettere. Det er forårsaket av Mycobacterium tuberculosis (MTB), som også er hva som forårsaker tuberkulose. Når TB er uoppdaget eller ubehandlet i lang tid, utvikler det inn mykobakteriell lungebetennelse. Derfor er mykobakteriell pneumoni referert til som tuberkulose lungebetennelse. Når Mycobacterium lever i kroppen, tegn og symptomer er de samme som TB. Frem til slutten stadier, er det ikke uvanlig å forveksle tegn på for hverandre. Også når MTB er ødelagt, kan den spre seg til andre deler av kroppen, slik som ben, innvoller og til og med i leveren, milten og blod.

Long Term symtpoms

Mykobakteriell pneumonia er en kronisk form av MTB. Dette betyr at i de fleste tilfeller, pasienter har symptomer som varer i mange uker og måneder. Siden det er bare i de sene stadier som Mycobacterium forårsaker TB å slå seg til lungebetennelse, men symptomene er vanskelig å skille fra TB symptomer. Noen av de hyppigst rapporterte tilfeller av mycobacterial lungebetennelse og dermed viser symptomer som kan være de av systemiske feil som vekttap, nattesvette, høy feber som ikke avtar med febernedsettende medisiner og tap av matlyst.

Sent stadium Symptomer

Mycobacterial lungebetennelse er en infeksjon som først og fremst påvirker lungene i tidligere stadier og andre organer senere. Sent stadium symptomer inkluderer kortpustethet og kronisk hoste. Ekstrem trøtthet er et annet sent stadium symptom, delvis forårsaket av problemer med å puste. En annen av symptomene på mycobacterial lungebetennelse inkluderer hyperventilering, når kroppen ikke er i stand til å frigjøre mengder karbondioksid den har å under pusting. Siden lungene ikke klarer å fungere normalt i løpet av en mykobakterieinfeksjon, kan dette føre til relaterte problemer, inkludert panikk, søvnforstyrrelser, brystsmerter, hjertebank og så videre. Hoster opp slim eller blod kan være et annet tegn på mykobakterielle lungebetennelse.

Organsvikt Symptomer

Når mycobacterial lungebetennelse sprer seg til andre organer over tid, kan du begynne å vise symptomer som er bestemt til disse organene. Disse kan lett forveksles med andre plager som er særegne for de organer. For eksempel, hvis bakteriene sprer seg til leveren, kan du begynne å oppleve hud gulning forbundet med gulsott. Tarm smerte kan også oppstå.