Digidexo.com

Undervisning Yoga til ADHD barn

Undervisning Yoga til ADHD barn

Det er anslått at 4,4 millioner barn mellom 4 og 17 år olf har blitt diagnostisert med Attention Deficit og Hyperactivity Disorder (ADHD) som av 2003, ifølge Centers for Disease Control. Halvparten av disse barna har lærevansker, så vel. Mange tar reseptbelagte legemidler for å få deres oppførsel under kontroll, men FDA har konkludert med at noen av disse medikamentene bære farlige risiko for mani og suicidale tendenser. Yoga er stadig å bli en gratis eller alternativ behandling til andre behandlinger.

Yoga sinn / kropp-tilkobling

Barn med ADHD ofte mangler balanse mellom hva sinnet tenker og hvordan kroppen føles eller reagerer. Forskere i Australia og Tyskland har funnet ut at yoga kan hjelpe barn med ADHD øke deres evne til å fokusere og føler mer rolig, noe som fører til en mer balansert sinn / kropp-tilkobling.

Nyere forskning

Pauline Jensen, medforfatter av en 2004 studie publisert i "Journal of Attention Disorders" sier at yoga "øker konsentrasjonen, fremmer mental og fysisk disiplin, og induserer tillit." Jensens Studien involverte 8 til 13 år gamle gutter som praktiserte yoga en gang i uken i fem måneder. Foreldrene til disse guttene rapporterte at deres sønner var mindre hyperaktiv. Men denne studien ikke konkludere med at medisiner ikke lenger var nødvendig.

Termin bend

En annen tysk studie i 2006 fant at barn som gjennomgår behandling for ADHD kan ha stor nytte av en yoga praksis, spesielt en som inkluderer termin svinger. "Forward bøyer øke utpust ved å forlenge og fordype pusten", sier studiens medforfatter, Nicole Goldstein, MD "Dette er nøkkelen i å utvikle konsentrasjon."

Lære barn å puste

Størst nytte av yoga for barn med ADHD er å lære å takle stressende situasjoner ved å ta dype åndedrag. Yoga integrerer dype pusteøvelser med fysisk kontroll som forbedrer velvære og selvbeherskelse. Yoga påvirker en persons bevissthet om sine tanker og handlinger. Som et resultat av dette bidrar til å forbedre yoga selvfølelse som fører til redusert depresjon og angst, og en forbedret sunt forhold til seg selv, andre, og verden.

Konsultasjon

Rådfør deg med en sertifisert yoga instruktør og barnets lege å utvikle den mest effektive yoga praksis for barnet å følge.