Digidexo.com

Stroke symptomer hos barn

De fleste tenker på voksne når de hører ordet hjerneslag. Når de innser at de selv eller en du er glad er å ha et hjerneslag, vet de fleste at de må søke medisinsk behandling innen 12 til 24 timer for å unngå permanent skade blodkar. Men kan folk ikke lett identifisere hjerneslag symptomer hos barn. The National Stroke Association sier at noen av risikofaktorene for den lille prosentandelen av barn som lider slag inkluderer fødselsskader, infeksjoner, trauma, blod tilstander som sigdcelleanemi, og noen fysiske og psykiske funksjonshemninger. Noen hjerneslag symptomer hos barn er lik de hos voksne.

Alvorlig hodepine og Beslag

The National Stroke Association sier at en av de første slag symptomer hos barn er klagen av en alvorlig hodepine. Foreldre vil vite at noe er galt, fordi barn sjelden klager over hodepine. Disse hodepine kan være så alvorlig at barn ønsker å legge seg ned. Spedbarn kan ikke klage over hodepine, men de utvikler anfall. Som med voksne, bør foreldrene oppsøke lege umiddelbart hvis disse symptomene oppstår.

Tale og Mobility

Akkurat som voksne, hjerneslag symptomer hos barn inkluderer problemer med tale og mobilitet på grunn av midlertidig lammelse og svakhet på en side av kroppen sin. Talevansker omfatter manglende evne til å danne ord eller utydelig, upassende tale. Body nummenhet fører til tap av koordinasjon i armer og ben og tap av balanse.

Urininkontinens

Ifølge St. Johns Hospital sin Stroke Treatment hjemmeside, er urininkontinens et nytt slag symptom hos barn. Dette er en tilstand der folk mister blærekontroll, alt fra mindre lekkasjer til ukontrollert urinering. Inkontinens oppstår fordi slag redusere muskelkontroll i kroppen.

Ansiktsmusklene

Hjerneslag symptomer hos barn påvirker deres ansiktsmusklene også. Svake ansiktsmusklene inkluderer øyeproblemer som kan føre til uklart syn, ulike elever og delvis eller total blindhet. Andre ansikts problemer inkluderer en hengende uttrykk og siklende pga lammelse. Disse synlige symptomene vil trolig være merkbar for foreldre eller omsorgspersoner. Barn kan også ha en oppblåst blodåre i halsen.

Tap av bevissthet

St. Johns Hospital sier også at symptomer på barndommen slag inkluderer midlertidig tap av bevissthet og snorking lyder. Denne tilstand kan forekomme i forbindelse med to eller flere av de andre slagsymptomer. Hvis barna mister bevisstheten, bør foreldrene umiddelbart få dem til sykehuset for leger å overvåke tilstanden.