Digidexo.com

Hva er behandlingen for Diffuse Sinus infeksjoner?

En bihulebetennelse er noen infeksjon forekommer i nesegangene. En akutt bihulebetennelse er en opphoping av infisert slim i bihulene som kan vanligvis behandles med hell av antibiotika. En diffus bihulebetennelse kan ikke svare på antibiotika som lett og ofte krever ekstra behandling.

Definisjon

En diffus bihulebetennelse er forårsaket av en polypp, unormal vekst eller misdannelse innenfor sinus passasjer. Over tid kan disse vekster tykkere slimhinnene og hindrer nasal drenering, ifølge en bihulebetennelse Cures nettsted på Diffuse bihulebetennelse.

Diagnose

Å behandle en diffus bihulebetennelse, må det være nøyaktig diagnostisert. En koronale sinus CT scan er den beste måten å oppdage en diffus bihulebetennelse, ifølge en eMedicine nettside.

Behandling

En av de viktigste behandlinger av diffuse bihulebetennelse, ifølge bihulebetennelse Cures, innebærer fjerning eller reduksjon av polypper eller vekster som bidrar til tilstanden. Dette kan gjøres ved kirurgi eller ved orale kortikosteroider.

Kortikosteroid behandlinger

Orale kortikosteroider er en effektiv måte å krympe noen nesepolypper, ifølge en eMedicine nettsted på nonsurgical behandlinger for nesepolypper. En intra-nasal spray steroid blir brukt til å målrette og redusere størrelsen på de vekster. Injisering steroider inn i polypp området er en annen behandling.

Laser Surgery

Laser kirurgi, eller "Funksjonell endoskopisk Sinus Surgery," er en mindre invasiv kirurgisk behandling for å fjerne vekster som utløser diffuse bihulebetennelse, ifølge en Sinus Laser Surgery nettside. Ifølge nettstedet, er målet å frigjøre lomme passasjer uten å pådra seg potensielt høye nivåer av nasal blødning assosiert med vanlig kirurgi.

Tilbakevend Polyp Vekst

Noen pasienter med diffuse bihulebetennelse har det som kalles "Tilbakevendende Polyp Growth", en tilstand der polypper vokser tilbake i sinus hulrom etter operasjonen, ifølge bihulebetennelse Cures.