Digidexo.com

Hva er fordelene med DMG Væske i mennesker?

Hva er fordelene med DMG Væske i mennesker?


Dimetylglycin (DMG) er et derivat av aminosyren glycin, hvor to metylgrupper (CH3) hver erstatte et hydrogenatom. Fordi organismer bruker DMG raskt for å danne andre stoffer som for eksempel en rekke neurotransmittere, hormoner, aminosyrer og DNA, kropp og næringskilder bare inneholder lave nivåer av dette næringsstoff. Mat kilder inkluderer korn, bønner, frø og kjøtt (spesielt lever). Selv om ingen srudy har knyttet noen sykdom med mangel på DMG, kan tilskudd være gunstig på mange måter. Som alltid, sjekk med legen din før du tar noen kosttilskudd.

Høyt energinivå

Technical Bulletin "Gluconic DNA" av DaVinci Laboratories siterer sterke bevis for at idrettsutøvere kan øke styrke og utholdenhet ved å supplere med DMG. Selv om sports forsøk ikke kan etablere en eksakt årsak til dette fenomenet, kan kosttilskudd virker ved å forbedre stoffskiftet og cellulær respirasjon.

Mental yteevne

Supplere med en amino som DMG, en forløper til en rekke signalstoffer, hvis du ønsker å øke hjernekapasiteten eller tamme mental og følelsesmessig stress. Studier av Dr. Bernard Rimland av Autism Research Institute og Generoso Gascon ved University of North Dakota School of Medicine, Institutt for nevromedisin har fokusert på DMG betydelige nytten i behandling av autisme og beslag aktivitet.

Immunsystemproblemer

Forskning har etablert immun-boosting effekter av å supplere med DMG. Ifølge Vinci, forbedrer produksjonen av antistoffer, kommunikasjon mellom celler og kroppens samlede evne til å bekjempe infeksjoner DMG. Artikkelen siterer også en studie på rotter ved Clemson University Dr. John Lawson som indikerer DMG evne til å forbedre immunregulering problemet ved revmatoid artritt.

Blood Sugar

DaVinci sier at legene har brukt DMG å senke sine pasienters blod sukker og har brukt det med hell for å behandle diabetes tilstander som koldbrann og magesår.

Avgiftning

DaVinci påpeker at DMG hjelper kroppen til å bruke levermetabolisme å kvitte seg med giftstoffer.

hjerte-problemer

Ifølge DaVinci, opplevde pasientene færre arytmier og lavere blodtrykk gjennom DMG tilskudd. Sirkulasjonssystemet er avhengig av prosesser som DMG hjelper, for eksempel mobil kommunikasjon, metabolisme og oksygen ledelse. Ifølge Phyllis A. Balch, støtter DMG oksygen til hjertet og sunne kolesterol-og triglyseridnivåer.

Andre fordeler

Fordi organismenes celler, organer og systemer bruker dette molekylet på så mange forskjellige måter, bærer DMG tilskudd utallige fordeler, inkludert noen som forskerne har ennå å oppdage.