Digidexo.com

Natural krampe Relief

Menstruasjon er ikke en favoritt tiden av måneden for enhver kvinne, men det blir enda mindre hyggelig enn vanlig når kramper følge den. Kramper er, i det minste, ubehagelig, og verre kan la deg i sengen, for store smerter til å flytte. Det finnes en rekke måter å lindre kramper, mange av dem mer naturlige alternativer enn standard smertestillende medikamenter.

Diet

Den første, og mest altomfattende, måte å redusere ubehag nivået på menstruasjonssmerter er å spise et sunt, balansert kosthold. Sørg for at kostholdet er høy i kalsium, sink og B-vitaminer. B6 er spesielt gunstig, men forsiktighet må tas for ikke å forbruke mer enn 100mg per dag som det kan føre til ubehagelige bivirkninger. Disse vitaminene ikke bare redusere intensiteten av kramper, men kan redusere oppblåsthet også. Det er også nyttig for å redusere mengden av koffein, salt og sukker som du forbruker nær og under mensen, som de kan gjøre kramper og oppblåsthet verre.

Heat

Heat er en hyppig anbefalte måten å berolige muskler, om kramper eller verkende, og menstruasjonssmerter er ikke noe unntak. Bruke en varmepute eller varmeflaske til ryggen eller magen kan være en kilde til lettelse fra kramper. Vær forsiktig med å bruke en oppvarming enhet til bar hud, for å unngå å brenne. I sjeldne tilfeller kan kramper være forårsaket av en opphoping av blod i bekkenet, og da varmen ikke vil være fordelaktig. Hvis varmen ikke hjelper, kan du prøve en ispose, som vil oppfordre blodet til å flytte tilbake til ekstremiteter og ut av bekkenet.

En annen kilde til lindring av varmen leveres i form av et varmt bad. Ikke bare varmen i vannet berolige spente muskler og redusere smerte av kramper, men legger aromaterapi badesalt kan skape en enda større beroligende opplevelse. Avslapning av de duftende salter kan hjelpe i avslappende kroppen og redusere kramper smerten av spent musklene.

Trening

Mens trening er trolig det siste anses av kvinner med alvorlige menstruasjonssmerter, kan det faktisk hjelpe å avlaste dem. Working ut på en jevnlig basis på andre enn ganger i løpet av menstruasjonen kan øke muskelstyrke og redusere ubehag du opplever når du har mensen. Men trener under menstruasjonsperioden er fortsatt en god idé, så lenge du velger en skånsom aktivitet. Turgåing, svømming og yoga er alle gode aktiviteter for å gi en mild, terapeutisk trening som vil redusere ubehag fra kramper.