Digidexo.com

Hva er Kyäni?

Hva er Kyäni?


Kyani er en merkevare av flytende kosttilskudd distribueres til kunder via direkte salg. Basert på Alaskan ingredienser, er Kyani tilgjengelig på dagtid og nattestid formler. Mens selskapet baserer sine produkter på "supermat", Kyani produkter er ikke støttet av US Food and Drug Administration. Spør en ernæringsfysiolog eller lege før bruk.

Nøkkel Alaskan Ingredienser

The Kyani Systemet inneholder omega-3 fettsyrer, vill Alaskan blåbær og tokotrienoler, en form for vitamin E. Omega-3 fettsyrer er mest utbredt i fisk og er påstått å bidra til å fremme hjerte helse. Vitamin E kan også fremme kardiovaskulær helse, og er en viktig antioksidant som kan bidra til å opprettholde sunn hud. Ifølge University of Alaska, Alaskan blåbær scorer høyere enn andre typer blåbær på grunn av deres høye antioksidant absorpsjon.

Ernæringsmessige krav og hensyn

Mens selskapet sier de viktigste ingrediensene i Kyani har blitt undersøkt i laboratorier og kliniske studier, disse kosttilskudd er ikke nødvendigvis sikker eller effektiv. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, kan omega-3 fettsyrer i matvarer bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom, men det er ingen slike bevis på at kosttilskudd gir samme nytte. Vitamin E-mangel er sjelden, så et supplement vil sannsynligvis ikke gi betydelig helsegevinst.