Digidexo.com

Advarsler på Acacia ekstrakt

Advarsler på Acacia ekstrakt


Acacia ekstrakt kommer fra akasie tyggegummi treet. Ekstraktet er fordelaktig for behandling av halsen, tann og munn-infeksjoner og sykdommer, så vel som rensing av sår og sår. Acacia gum er også brukt i en rekke matvarer. Den største faren akasiegummi utgjør er for de som har en allergisk reaksjon på det, noe som kan indusere en rekke milde eller alvorlige symptomer.

Humør og atferd

En allergisk reaksjon på akasie kan føre til humør og atferd endringer. Humøret kan endre seg plutselig, ofte og uten noen åpenbar grunn. Dette moodiness vil ofte ikke samsvarer med hva som skjer rundt deg. Endringer i atferd kan inkludere opptrer engstelig, engstelig eller aggressiv.

Ansikt og øyne

En rekke symptomer kan også påvirke ansiktet og øynene. Ansiktet ditt kan bli rød, hoven, eller du kan ende opp med et rødt område ringing leppene. Øynene dine kan begynne å klø, bli rød, sår eller vassen.

Åndedretts

Respiratoriske plager er en annen advarsel for acacia ekstrakt. Nysing, tungpustethet og hoste er på listen over symptomer. Du kan også utvikle astma eller pusteproblemer.

Nese og hals

Flere symptomer kan dukke opp som påvirker din nese og hals. Samlet sinus smerte og rennende nese er to av dem. Du kan også bli hes eller har en kriblende og kløende munn. Hevelse kan oppstå i lepper, tunge eller svelg, noe som gjør det vanskelig å svelge.

Abdominal

Abdominal plager er en annen advarsel for akasie. Oppkast, diaré, forstoppelse og kvalme er tre flere symptomer på en allergisk reaksjon. Magesmerter er en annen.

Annet

Flere andre symptomer kan oppstå fra en akasie ekstrakt matallergi. Du kan bli nummen, begynner svette eller utvikle lavt blodtrykk. Huden din kan bli kløende, tørr og flekkete, spyles eller utvikle elveblest. Hodepine, urolig søvn og ørhet er andre symptomer til å være på vakt mot.

I verste fall kan den allergiske reaksjonen utvikle komplikasjoner som sender deg inn i en anafylaktisk sjokk. Denne reaksjonen er sjelden, men det kan føre til bevisstløshet eller død.