Digidexo.com

Kosttilskudd for barn med angst og depresjon

Kosttilskudd for barn med angst og depresjon


Angst og depresjon hos barn og tenåringer kan være forårsaket av genetikk, ernæringsmessige mangler, allergi mot matvarer og andre stoffer, underliggende medisinske lidelser og stressende livshendelser. Mer enn noen gang før i historien, er barn som opplever depresjon og angstlidelser. Som livsstil langsomt ble mer hektisk, og måltidene ble mindre næringsrik, skjedde en kraftig økning i psykiske tilstander blant Amerikas ungdom. Forbindelsen til diett bør tas i betraktning.

The Role of Nutritional Supplements

Depresjon og angst kan knyttes til ernæringsmessige mangler i alle B-vitaminer, inkludert B1, B2, B3 (niacin), B5 (Pantotensyre), B6, B12 og folsyre. I tillegg, har lave nivåer av jern vært knyttet til depresjon og angst, som har lave nivåer av omega-3 fettsyrer (som finnes i fisk) og linfrøolje. Ta kosttilskudd kan bidra til å gjenopprette slike saldoer.

Spesifikke kosttilskudd

Start med å supplere ditt barns kosthold med ekstra B-vitaminer under oppsyn av en medisinsk leverandør. Disse spesielle kosttilskudd utskilles i urinen, så det er nesten ingen sjanse for overdose. Vente flere uker for å se om det er noen bedring i depresjon og angst. Deretter introdusere linfrø olje kapsler inn i barnets kosthold. Dette vil gi essensielle fettsyrer som kalles omega-3, omega-6 og omega-9-tallet. Disse fettholdige oljer er påstått å hjelpe til å lindre angst og depresjon.

Urte kosttilskudd og eteriske oljer

Det er flere proprietære blander av ernæringsmessige og urte kosttilskudd som kan være gunstig i å hjelpe barn med angst og depresjon. Urtemedisiner som johannesurt, kava kava, scullcap, og Pasjonsblomst har blitt brukt i århundrer for angst og depresjon. Aromaterapi og de gunstige effektene av essensielle oljer har også vært en tid-testet rette. Noen av de mest effektive essensielle oljer for depresjon og angst inkluderer lavendel, bergamot, geranium, sypress og røkelse. Disse essensielle oljer kan kombineres med en bærer olje, for eksempel olivenolje eller druekjerneolje, og påføres direkte på huden. De kan også bli droppet på små biter av stoff og inhalert eller lagt til badet for beroligende aromaterapi fordeler.

Betydning & Effects

Urte og kosttilskudd kan bidra til å lindre angst og depresjon hos barn med relativt lave kostnader. De fleste kosttilskudd og urte kosttilskudd er rimelig, og lett å få tilgang på apotek, super sentrum, eller lokale helsekost butikk. Riktig ernæring og den rette balansen av vitaminer og mineraler, hjelper kroppen regulere humøret og produserer tilstrekkelige mengder av kjemiske budbringere i hjernen som kalles nevrotransmittere.

Forsiktig

Urte kosttilskudd for angst og depresjon er ikke overvåket av Food and Drug Administration. Det anbefales ikke at du bruker dem for små barn fordi konsentrasjoner av de aktive ingrediensene kan variere fra produkt til produkt. Noen urte kosttilskudd som har hjulpet voksne med depresjon og angst inkluderer Amoryn og Seronex. De har ikke blitt testet på, og heller ikke godkjent for bruk hos barn. Alltid legen din før forsterke barnets kosthold med ernæringsmessige eller urte kosttilskudd.