Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Skin Tags med hyssing

Skin tags er små utvekster på huden som påvirker nesten halvparten av alle mennesker på et eller annet tidspunkt i livet. De kan danne seg på nesten hvilken som helst del av kroppen, men de vanligste stedene er i hud bretter eksempel armhulen, albuer og knær. Skin tags er teknisk svulster, men er vanligvis ufarlige. Mens de vanligvis utgjør ingen risiko for din helse, kan det være lurt å fjerne dem for estetiske grunner.

Bruksanvisning

•  Klipp et stykke av strengen lenge nok til å vikle rundt huden tag flere ganger. I de fleste tilfeller er en seks-tommers stykke av strengen nok. Jo tynnere strengen, jo bedre vil det fungere. Prøv å bruke fiskesnøre eller tanntråd.

Place den ene enden av strengen på undersiden av huden tag. La oss ca en halv-tommers stick ut slik at du kan knytte de to endene sammen i en følgende trinn.

Pakk strengen rundt huden tag to til fem ganger. Pakk den stramt nok slik at den ikke kan skli av merkelappen på egen hånd.

Bind to endene av strengen sammen. Pass på at knuten er på bunnen av koden for å sikre at det ikke vil skli av. Klipp av overskytende streng.

Hold strengen på huden tag til den faller av. De fleste hud koder mister sirkulasjon og falle av i løpet av fire dager.

Tips og advarsler

  • Kontakt lege hvis en hud tag vokser tilbake på samme sted.