Digidexo.com

Typer håndleddet bukseseler

Typer håndleddet bukseseler


Wrist bukseseler er konstruert ut av stoff som brytes rundt håndleddene. Til tider også de brytes rundt tommelen til aide til støtte for håndleddet og bidra til å forhindre skade på håndleddet. Håndledds brace kan også assistent i healing fra en tidligere skade. Noen tannregulering har en splint, et solid stykke aluminium som gir mer støtte som kan fjernes fra spenne. Det finnes flere typer tannregulering tilgjengelig.

Carpal Tunnel Wrist Brace

Denne seler er anbefalt for alle med symptomer på carpal tunnel og diagnostisert med tilstanden. Dette spenne bør brukes hvis du gjør ting som krever at du hele tiden bruke håndledd og fingerbevegelser. Selv om du ikke har carpal tunnel, seler kan aide i forebygging av nerveskader. Det er også en god spenne for de med leddgikt.

Seler er grunnleggende uten tøff plast eller metall innsiden av spenne. Det ser vanligvis ut som en hanske minus fingrene. Det heller ikke har en tung wrap å sikre rundt håndleddet.

Standard Wrist Brace

Standard seler hjelpere i vokter håndleddene fra eventuelle skader i idrett eller arbeidskrevende aktiviteter. Den stramme begrenser bevegelsene til håndleddet og hånd. Seler er som regel bygget med aluminiumsskinner som du kan fjerne hvis du ønsker håndleddet og hånden til å ha mer frihet og lettelse.

Administrativ Wrist Bukseseler

Dette håndleddet spenne brukes hovedsakelig av de som har arbeid eller utføre daglige oppgaver som krever kontinuerlig bøying, snu og utvidelse av håndleddene. Spenne gir håndleddet med gjennomsnittlig støtte og kan brukes hver dag.

Sport håndleddet bukseseler

Denne seler er konstruert ut av svært mykt materiale slik at den tilbyr svært liten støtte og beskyttelse til håndleddet. En tre millimeter Velcro festemetode brukes, noe som gir en person muligheten til å justere skinnen med skinnen gjenværende fleksibel. Denne typen seler er brukt i idretter som sykling, tennis, boksing og badminton.

Oppvarmet Wrist Brace

Dette er en ergonomisk utformet brace passer håndleddet felles. Den oppvarmede brace er drevet av to oppladbare AA-batterier, og er laget av de fleste fibre som brukes i varmeelementer som varmeputer. Denne seler reduserer smerte og øker sirkulasjonen til å behandle og beskytte belastningsskader.

Magnetisk Wrist Brace

Dette spenne gir magnetisk terapi som du bærer den. Magnetene i brace gi magnetisk terapi og kan lindre smerte. Den har en åpen stil design som gir deg fri bruk av hendene og fingrene. Den er konstruert av magneter, Turmalin fiber og bomullsgarn.