Digidexo.com

Hvordan behandle PMS med essensielle oljer

Premenstruelt syndrom (PMS) kan gjøre det vanskelig å håndtere dag-til-dag-aktiviteter, og resulterer ofte i stress, angst og selv muskelsmerter og smerter. Du kan bruke eteriske oljer for å behandle PMS symptomer og bidra til å bringe kroppen i balanse. Eteriske oljer har vært brukt i ayurvedisk medisin og som del av aromaterapibehandlinger i hundrevis av år, og det er flere unike oljer som kan bidra til å redusere symptomer på premenstruelt syndrom. Her er noen enkle og effektive teknikker for behandling av PMS med essensielle oljer.

Bruksanvisning

Soothe sansene med Narcissus olje. Noen få dråper på en absorberende pute eller vev kan brukes som en inhalant å roe og berolige sansene.

avlaste slitne og verkende muskler med en selv-massasje. Kombiner 10 dråper bergamot olje med 1 til 2 ss. av vegetabilsk olje for en avstressende massasje olje. Dette kan brukes på bena, til armer og mage berolige og redusere muskeltretthet.

Redusere stress med bergamott og geranium blanding. Kombiner et par dråper bergamott og geranium olje i hetteglasset og bruke dette som en inhalant å bekjempe PMS relatert stress.

Øk energi med en grapefrukt og bergamot blanding. Like dråper grapefrukt og bergamot olje på en absorberende pute eller i et hetteglass kan gi deg en umiddelbar energi boost. Dette er spesielt nyttig når du føler deg deprimert eller sløv eller opplever et anfall av trøtthet.

Hindre en gråtende spell eller emosjonelle utbrudd med Rose Bulgar. Bland like dråper Rose Bulgar, muskat og geranium olje i et hetteglass, eller legge dem til en absorberende pute for å lage en inhalant som lindrer og beroliger følelser.

Redusere irritasjon og stress med geranium og kamille oljer. Bland like deler geranium olje, kamille olje og grønnsaks-oljebaserte å skape en beroligende massasje olje. Denne potente kombinasjonen kan være spesielt effektiv for å redusere irritasjon og stress forbundet med PMS.

Tips og advarsler

  • Selv en enkel sniff av en eterisk olje kan være nok til å roe nervene og revitalisere sansene.
  • Eteriske oljer er en sunn måte å gi deg selv en følelsesmessig løft.
  • Fyll et glass med din favoritt essensielle olje for de spesielt "testing" øyeblikk.
  • Spør en massasje terapeut for å bruke en tilpasset blanding av oljer spesielt for PMS når du bestiller en aromaterapi massasje behandling.
  • Fiskeoljer og omega-3 tilskudd kan også bidra til å redusere betennelsen i forbindelse med PMS.
  • Påføring essensielle oljer direkte på huden kan være farlig; sørg for at du blander en ren viktig med en transportør olje for optimal oppsugingsevne.
  • Geranium er en kraftig vanndrivende; sørg for at du drikker rikelig med vann for å holde vannstanden i balanse.