Digidexo.com

Mat for en lav Protein Diet

Mat for en lav Protein Diet


Man spiser lav-proteindietter for en rekke forskjellige grunner, blant annet som ønsker å spise sunt og også for å overleve, hvis det er en syk eller svakt organ i kroppen. Den typiske amerikanske dietten består av 12 prosent til 15 prosent protein. Den foreslåtte lav proteindiett bør bestå av omtrent halvparten av det, eller enda mindre, på omtrent 4 prosent til 8 prosent. Folk på en lav-protein diett bør også redusere sitt inntak av natrium. Det er viktig å oppsøke lege før du starter en diett.

Smørbrød

Kjøtt bør fortsatt være konsumert for noen proteiner, men de bør inntas i mindre mengder. Smørbrød er en fin måte å spise mindre kjøtt og fortsatt være fornøyd. Sørg for å bruke tynne skiver kjøtt og fyll sandwich med grønnsaker som agurk, selleri, salat eller tomater.

Supper

Supper er en fin måte å spise bare små mengder protein til hvert måltid. For kremet kjøttkraft, bruker melkeerstatning. Du kan legge til ris eller pasta, som fyller men har lite protein, for å gjøre suppen mer av et måltid. Vietnamesisk pho er et utmerket eksempel på dette - en nudelsuppe med deilig kjøttkraft og nudler, men ikke kjøtt. Suppe kan spises i mellom større måltider samt å bidra til å avverge sult.

Frukt og andre Sukker

Frukt har nesten ingen protein og er friske, så en jevn snacking diett av frukt vil være en fin måte å lage en lav-protein diett mindre vanskelig for noen å starte opp på den. Prøv en banan, en håndfull druer eller et eple mellom lav-protein måltider. Sukkerholdige matvarer som godteri har også lite protein, men spiser for mye godteri for å holde på en lav-protein diett er liksom som robber peter til å betale Paul - det er ikke noe som gjør deg noe sunnere.