Digidexo.com

Tegn og symptomer på Child Onset Diabetes

Tegn og symptomer på Child Onset Diabetes


Ifølge American Academy of Family Physicians, er ca 13 000 barn diagnostisert med type 1 diabetes hvert år i USA. Denne tilstanden kalles også juvenil diabetes eller insulinavhengig diabetes. Type 1 diabetes oppstår når kroppen ikke produserer nok av et hormon som heter insulin. Denne hormon overføringer glukose fra blodet inn i cellene, der det brukes til energi. Mangelen av insulin i kroppen fører glukose til å bygge seg opp i blodet, som er referert til så høyt blodsukker. Symptomer på type 1 diabetes kan påvirke kroppen gradvis eller plutselig.

Tørste og vannlating

Når Type 1-diabetes er til stede, trekker den kroppsvæske fra vev for å hjelpe fortynne overskudd av glukose i blodet, noe som kan gjøre barnet mer enn vanlig tørst som kroppen forsøker å erstatte denne væsken. Den ekstra glukose blir spylt ut av kroppen i urinen. Denne handlingen fører til at personen til å gjøre hyppige turer på do for å passere store mengder urin. Det økte behovet for å urinere kan føre til at barnet å væte sengen om natten.

Blurred Vision

Barnet kan klage over tåkesyn hvis han har barn-utbruddet diabetes. Kroppen kan trekke væske fra linsene i øynene når en persons blodsukkeret er for høyt, noe som kan påvirke måten øynene fokusere.

Sult

En person med type 1 diabetes kan oppleve intens sult. Siden cellene ikke har den nødvendige mengden av glukose for energi, kroppen craves mer mat til bruk som drivstoff, men vev vil ikke motta den nødvendige energien uten hjelp av insulin.

Vekttap og trøtthet

Til tross for en økt appetitt, kan barnet ditt gå ned i vekt. Muskler og fett butikker krympe som kroppen bryter ned disse vev som en måte å få energi til de sultne celler. The Mayo Clinic rapporterer at en uforklarlig vekttap er ofte det første symptomet på denne tilstanden. Når kroppen ikke har nok energi, kan barnet oppleve trøtthet og slapphet.

Infeksjoner

Den første symptom på type 1 diabetes hos spedbarn og små barn kan være en soppinfeksjon som fører til en alvorlig bleie utslett. En vaginal gjær infeksjon i en jente som ikke har startet puberteten kan være et symptom på type 1 diabetes.

Diabetisk ketoacidose

Hvis type 1 diabetes går udiagnostisert og ubehandlet, kan blodsukkeret bli svært høy, noe som fører til diabetisk ketoacidose. Symptomer på denne alvorlige tilstanden kan forveksles med influensa eller blindtarmbetennelse. Symptomer på diabetisk ketoacidose inkluderer dyp og rask pust; tørr hud og munn; blussende ansikt; fruktig luktende pust; kvalme eller oppkast, noe som kan interferere med evnen til å holde fluider nede; Magesmerter; og tap av bevissthet.

High Blood Sugar

Ifølge National Institutes of Health, ytterligere tegn til type 1 diabetes inkluderer minst to fastende blodsukkernivåer høyere enn 126 mg / dL, et ikke-fastende glukose nivå på mer enn 200 mg / dL ledsaget av symptomene på denne tilstanden og en oral glukosetoleransetest resultat av høyere enn 200 mg / dL to timer etter å ha drukket en glukoseoppløsning.