Digidexo.com

Best Island Joint Relief Formula

Levetiden for islendingene er lengre enn noen annen nasjonalitet. De lever med få tilfeller av leddgikt og andre smerter og plager. På grunn av dette, er islendinger har blitt et samlingspunkt for mange forskningsstudier. Teorien bak Island Joint Relief Formula er at omega-3 fettsyrer med kollagen ligner dietter av islendinger og er delvis ansvarlig for sin gode helse. Før du starter en ny supplement program, må du ta kontakt med legen din om eventuelle konflikter eller mulig negativ innvirkning.

Powder Supplements

Når du vurderer en pulverisert supplement, sørg ingrediensene er behandlet i farmasøytisk karakter prosedyrer. Selv om ingen FDA regulering skjermer supplere produksjonen, vel vitende om at noe er farmasøytisk karakter øker din tillit til at det du inges ikke er infisert med noe du ikke vil.
Joint Relief Formula av Island Health bruker ren omega-3 og hydrolysert kollagen. Disse har vist seg å redusere betennelse av leddgikt og hjelpe felles helse. Den inneholder også chondroitin sulfate å bidra til å forbedre elastisiteten i et ledd, med glukosamin og hyaluronsyre å gjenoppbygge felles vev og smøre området.

Hud Kremer

The Joint Relief Cream er en god formel for aktuelle programmer. Den inneholder de samme ingrediensene som supplement, men er designet for å bli absorbert i de områdene der du opplever smerte. Ved påføring av kremen på utbruddet av smerte, kan det bidra til å redusere symptomer og smerte.
Det er ingen bevis for at disse kremene er mer effektive enn andre leddsmerter kremer, for eksempel pepper kremer bruker capsaicin som hovedingrediens.

Andre Joint Relief formler

For tiden er det ingen konkurrenter til Island Helse Joint Relief formler som inneholder omega-3 og kollagen på samme måte. Andre felles lettelse formler bruker flytende kosttilskudd som kombinerer glucosamin og chondroitin sulfate. Vil absorbere væsker lettere enn pulvere i kroppen. Mange formler bruker denne kombinasjonen som en stiftelse. Mer forskning må gjennomføres i feltet for å finne noe som er bedre. Ikke kombiner kosttilskudd uten først å diskutere det med legen din.