Digidexo.com

Hvordan kjøre med Hip Injury Pain

Det er mange faktorer som kan føre til hoftesmerter når du kjører. Dette inkluderer den type overflate du kjører på, din sko, svake ryggmuskler, lem lengde avvik, fot ubalanse, og lengden av løpeskrittlengde.
Hip smerte kan også bare være et resultat av overforbruk, forårsaker musklene som stabiliserer hofteleddet til å bli betent. Hvis du har kronisk hoftesmerter, bør du oppsøke en lege for å unngå forverring av tilstanden. Men det finnes måter å minimere belastningen på hoften når du kjører.

Bruksanvisning

•  Hvil i minst en uke etter å ha opplevd hoftesmerter å la skaden leges. Etter hvile, gå tilbake til å kjøre gradvis.

Stretch å forberede musklene for å kjøre. Stretching vil bidra til å slappe av dine muskler og forbedre fleksibilitet og sirkulasjon.

•  Finn en skitt sti som ikke er for myk eller for vanskelig å kjøre på. Unngå sement eller harde overflater da dette vil øke belastningen på muskler og ledd. Sørg for at du er iført støttende sko med nok støtdemping for å opprettholde effekten fra å kjøre. Wear orthotics om nødvendig for å unngå overpronasjon.

Walk for de første 5-10 minutter, deretter kjøre for de neste 20 minuttene. Kjør med kortere skritt enn du er vant til. Avkortning kjører skrittlengde er en god måte å minske belastningen på hoften. Husk å drikke vann for å holde seg hydrert gjennom hele treningen. Hvis du opplever noen hoftesmerter, stopp umiddelbart og gå i stedet. Ikke fortsette å kjøre hvis det er skjerpende hoften smerte.

Strekk musklene igjen etter å ha kjørt. Dette vil redusere risikoen for sårhet og ekstra muskel og leddverk.

Fortsett å løpe i de følgende ukene basert på din egen komfort nivå. Hvis du føler noen hoftesmerter, stopp umiddelbart og løpe eller gå på et lavere intensitetsnivå. Øke antall dine kjører per uke basert på komfort og kondisjon.

Tips og advarsler

  • Bruke is til å lindre smerter og betennelser etter hvert løp som nødvendig.
  • Ikke glem å strekke før og etter hver kjøring.
  • Rådfør deg med legen din om din kjører diett.
  • Prøv å gjøre noen korsryggen styrkeøvelser for å hjelpe din hip skade.
  • Ikke rush til kjører som dette vil bare hindre utvinning og føre til flere skader.