Digidexo.com

Egenskaper av Grapefrukt Oil

Egenskaper av Grapefrukt Oil


Grapefrukt er en pikant smaker sitrus frukt med en peeling som inneholder eteriske oljer med verdifulle egenskaper. Du kan øke din helse ved å dra nytte av de helbredende egenskapene til grapefrukt olje, forbedre smakene av dine favorittoppskrifter og slappe av tankene dine ved å inhalere sin aromatiske damp.

Sunn Properties

Grapefrukt er høy i antioksidanter takket være vitamin C de inneholder, ifølge Organic Fakta. Antioksidanter beskytter cellene mot skade av frie radikaler og ustabile molekyler. Oljen er også en god vanndrivende, hjelper kroppen kast giftstoffer naturlig gjennom urinering ved å slippe ekstra vann og fett fra kroppen. Det blir ofte brukt til å behandle infeksjoner i tykktarm, mage og urinveiene, og dens antiseptiske egenskaper kan bidra til å redusere spredningen av bakterier som stammer fra skrubbsår eller kutt. Når det kombineres med massasjeolje og brukes direkte til berørte områder, kan grapefrukt olje bidra til å redusere cellulitter.

Matlaging Properties

Hvis du forbereder en rett som krever sitrus smaken vurdere å legge grapefrukt olje til det. Blande noen dråper med olivenolje kan skape en frisk sitrus salat dressing, og hvis du ser på din waistline legge noen dråper grapefrukt olje til vann for å øke stoffskiftet. I tillegg har duft alene vist seg å redusere appetitten.

Aromaterapi Properties

Grapefrukt olje har antidepressive egenskaper, og er også en stimulerende, ifølge The Ananda apoteker. Du kan bruke den i aromaterapi ved å bruke oljen til en lyspære ring og la varmeavgivelse en sterk sitrus duft for å hjelpe avverge følelser av depresjon. Inhalere duften av grapefrukt olje også beroliger sinnet, reduserer følelser av angst og oppfordrer positive følelser. Det kan også stimulere kroppen din, noe som gjør at du føler deg mer våken og energisk.