Digidexo.com

Hvordan velge matvarer som kur Psoriasis

Hvordan velge matvarer som kur Psoriasis


Psoriasis er en skjemmende, frustrerende hudsykdom. Kjent som "sorg sykdom," er det ikke påvist årsaken til denne sykdom psoriatisk og det er ingen psoriasis behandling kjent for sin herding. Det er imidlertid flere teorier som involverer dietten som kan kontrollere eller forebygge psoriasis.

Bruksanvisning

•  Spis mat rik på vitamin D. Vitamin D har dukket opp i studier som viser lindring av psoroiasis. Nylig, har vitamin D er gitt til mennesker som er rammet med psoriasis og forbedring har blitt lagt merke til fisk, biff, melkeprodukter og grønnsaker er kilder til vitamin D.

Stock opp på matvarer rike på vitamin i E. Disse matvarer hevdes å lindre symptomene på psoriasis. Eksempler på mat rik på dette vitaminet er søtpotet, spinat, mandler, hvetespirer og solsikkefrø.

Øk inntaket av Omega 3 og Omega 6 fettsyrer. For å oppnå god helse, bør omega 6 og omega 3 fettsyrer balansere. Det er tydelig at det amerikanske kostholdet er ekstremt overbelastet med omega 6 fettsyrer som er vanlig i ferdigmat. Kreditt har blitt gitt til teorien om at psoriasis lider ville ha nytte av å unngå bearbeidet mat og tillegg av omega 3-fettsyrer til dietten. Mat kilder til omega 3 oljer er fiskeolje, frø og mørke grønne grønnsaker.

innlemme urter og krydder i din diett som har vist hud fordeler. Det er mange urter som hevder å hjelpe dem som lider av psoriasis, og tilbyr et vell av forskningsobjekter. Bare en del av listen inkluderer peppermynte, persille, alfalfa, burdock rot, øyentrøst, paprika, havre halm, fennikel frø, sitrongress, plantain, gul dock, bringebær blad, humle, øyentrøst, cayenne, brennesle, rødkløver havre halm, rose hofter, kjerringrokk, salvie, chickweed, fiolblader, brønnkarse, burdock rot, tare, og mullein.

Drikk bitter gourd juice. Bitter kikajontreet juice sies å være i stand til å redusere kraften av et angrep av psoriasis, spesielt når det kombineres med limejuice.