Digidexo.com

Kronisk Fungal Bihulebetennelse Treatment

Kronisk soppinfeksjon bihulebetennelse er en betennelse i bihulene 'fôr som er forårsaket av soppinfeksjon. Bihulebetennelse infeksjoner anses kronisk når de vare mer enn 12 uker. En kombinasjon av medikamenter blir brukt til å behandle tilstanden.

Antibiotika

De fleste tilfeller av bihulebetennelse behandles med antibiotika, ifølge Medical University of South Carolina. Den antibiotika som brukes vil avhenge av hva sopp som forårsaker infeksjonen og pasientens medisinering allergi.

Orale steroider

Orale steroider er ofte foreskrevet for to til åtte uker, ifølge MUSC Health. Disse stoffene har alvorlige bivirkninger slik som bentap og diabetes hvis brukt på lang sikt.

Nasal Steroider

Disse stoffene er foreskrevet i de fleste kroniske bihulebetennelse tilfeller. Sporadiske neseblod er en mulig bivirkning.

Saline irrigations

Nasal saltvann vanning er en nyttig behandling, ifølge MUSC Health. De skylle nese og bihuler og fjerne sopp rusk.

Decongestants

Decongestants kan være foreskrevet for bihulebetennelse pasienter på en etter behov. De kan midlertidig lindre tett nese, et symptom på kronisk sopp bihulebetennelse.

Antihistaminer

Antihistaminer er nyttige ved behandling av pasienter som sinusitis kompliseres av nasal allergi, i henhold til MUSC Health. Disse stoffene kan føre til urinretensjon, forstoppelse og tretthet.