Digidexo.com

Hvordan lage hjemmelaget svart Salve til Bring Koker til en leder

Byller er smertefulle infeksjoner under huden, forårsaket av en rekke forskjellige gjerningsmennene. En inngrodd hår, tett olje kjertel, eller til og med en splint eller noen form for fremmedstoffer kan forårsake en infeksjon å utvikle, noe som resulterer i en byll. Koker kan behandles hjemme ved hjelp av svart salve. For å sikre at den svarte salve er ren og ikke inneholder noen skadelige tilsetningsstoffer, følger en enkel oppskrift på hjemmelaget svart salve for å lindre koke ved å bringe den til et hode.

Bruksanvisning

•  Hell bivoks, kakaosmør og sheasmør i en ren gryte. Oppvarme denne blandingen til 180 grader. La blandingen lene ved denne temperatur i 20 minutter. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke en middels til høy innstilling, smelte ingrediensene, og deretter dekke og fjern fra brenneren til å la blandingen sitte.

•  Tilsett vitamin E-pulveret, aktivt kull pulver, kaolinleire og jojobaolje til blandingen. Omrør blandingen inntil den har blandet.

La blandingen avkjøles helt. Legg en eterisk olje eller urteekstrakt som vil spesielt hjelpe drenere en byll. Bloodroot er ett alternativ, som er tea tree olje. To oz. av bloodroot kan legges direkte til den svarte salve. Tea tree olje kan lagres separat og brukes i små mengder etter den svarte salve har blitt brukt til å koke.

Bruk en ren skje for å plassere den svarte salve i glasskrukke eller krukker. Lukk glassene og oppbevar på et kjølig sted, vekk fra direkte sollys.

Tips og advarsler

  • Legg destillert vann eller mineralolje til salve bør det tørke ut på et tidspunkt. En tørr salve øker sjansene for arrdannelse.
  • Vær forsiktig med å legge slike ting som kolloidalt sølv til sort salve, med mindre du har tidligere erfaring å bruke det.
  • Bruke små mengder av den sorte salve ved begynnelsen av behandlingen slik at det ikke tørker ut huden og forårsake arrdannelse.