Digidexo.com

Hva er ingrediensene i kål suppe Diet?

Den kål suppe diett har eksistert i mange år og det er en populær metode for å miste opptil 10 pounds i en relativt kort tid. Det finnes mange varianter av dietten, og du kan eksperimentere for å se hva som fungerer best for deg. Aksje opp på forhånd og planlegge måltidene på forhånd for å sikre en vellykket gjennomføring av denne dietten plan.

The Soup

Den viktigste komponenten i denne dietten er suppe. De grunnleggende ingredienser inkluderer grønn løk, paprika, hermetisert tomater, gulrøtter, sopp, selleri, kål, suppe miks eller buljong, V8 eller annen grønnsaksjuice og krydder til sesongen. Du kan endre denne oppskriften på en måte som er tiltalende for deg ved å legge til grønnsaker (unntatt poteter), eller unnlate å gjøre noe du ikke liker, som for eksempel sopp. Du må spise ganske mye kål suppe i en uke, og mange mennesker gjør noen forskjellige partier med forskjellige ingredienser.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er tungt forbrukes i løpet av de første dagene av dietten. Aksje opp på en rekke råvarer å hindre kjedsomhet. Den første dagen av dietten tillater bare frukt og suppe. Få nok til å bære deg gjennom dagen. Kalorier er ikke regnet som en del av denne dietten, og det bør ikke være en vurdering når du velger frukt. Du vil spise bare grønnsaker og suppe på den andre dagen. Inkluderer både grønne og rotgrønnsaker på denne dagen. Du kan også spise en bakt potet på den andre dagen. Dag tre er en kombinasjon av en dag, og to, men utelukker poteten.

Melk og bananer

Skummet melk og bananer er fortært på den fjerde dagen av kål suppe diett. Du kan ha så mange bananer som du liker på denne dagen sammen med suppen. Du har ikke lov til å spise noen andre frukter eller grønnsaker, bortsett fra de som allerede er i din suppe. Hvis du trenger mer variasjon av smaker på denne dagen, kan det hende du har usøtet vanlig eller urtete.

Kjøtt og grønnsaker

Biff og tomater skal konsumeres på den femte dagen av å følge denne dietten. Du kan ha opptil 20 oz. kjøtt i løpet av dagen, så vel som din suppe. Skinn kylling kan erstattes, men biff er å foretrekke. Det er også viktig å drikke minst åtte glass vann denne dagen. Neste dag, kan du legge til alle grønnsakene, unntatt poteter. Fisk er også tillatt på en av disse dagene, men ikke begge deler.

Ris og grønnsaker

Den siste dagen av kål suppe dietten tillater deg å ha brun ris. Du kan også spise noen grønnsaker og usøtet fruktjuice på denne dagen. Det er viktig å ha i løpet av en suppe av måltidene. Denne dietten er fullført etter at du har fullført den syvende dagen. Du kan spise hva du vil etterpå, så sørg for å ha andre matvarer lager på kjøkkenet.

Betraktninger

Denne dietten sterkt begrenser dine matvalg i en uke. Derfor er det lurt å ta en multivitamin. Det vil også være potensielt farlig for alle med alvorlige helseproblemer som diabetes. Snakk med legen din før du starter denne eller noen annen diett.