Digidexo.com

Listerine Behandling for hodebunnen problemer

Listerine Behandling for hodebunnen problemer


Hodebunnen problemer er preget av hvite flak, hudirritasjon og konstant trang til å klø. Mens medisinert shampoos er vanligvis brukes til å behandle hodebunnen lidelser, kan de på et stramt budsjett vil prøve en gammeldags hodebunn tonic: munnvann. Når Listerine antiseptisk munnvann først ble introdusert for publikum, inkludert etiketten retninger for å bruke Listerine å behandle vanlige hudsykdommer, som flass og tørr hodebunn. Mens pakken ikke lenger inneholder denne informasjonen, medisinen i seg selv er fortsatt populær blant de som favoriserer hjem rettsmidler for behandling av mindre plager.

Hodebunnen betingelser

Kløende, flassende, ubehagelig hodebunn kan være forårsaket av en rekke ting: en allergisk reaksjon på et hårpleie produkt, tørr hud, uvasket hår, sjampo rester, klissete balsam, en opphopning av svette og olje, en økning i antall sopp eller bakterier på huden, utsatt for ekstreme temperaturer eller rett og slett ikke å børste håret nok. Akkurat som huden på resten av kroppen, hodebunnen krever rutine rensing og riktig stimulering for å holde seg friske. Men hodebunnen problemer forekomme selv med riktig pleie. Mens de er ikke livstruende, de er skjemmende og kan føre til selvbevissthet og personlig ubehag.

Behandling

For å behandle tørr, kløende hodebunn med Listerine, bare røre en spiseskje med munnvann i ¼ kopp vann og påfør blandingen til hodebunnen etter sjamponering. Massere hodebunnen forsiktig med tuppen av fingrene, jobber løsningen inn i huden, og deretter style håret som vanlig. Behandle alvorlige skalp forhold med ufortynnet Listerine, sjampo i håret, og deretter dekke hodebunnen med full styrke munnvann. Vent fem minutter, skyll og tilstand.

Slik fungerer det

Før det ble et populært munnvann, ble Listerine brukes til å desinfisere sår. Kombinasjonen av alkohol, benzosyre, mentol, metylsalicylat og tymol dreper bakterier, bakterier og sopp i kontakt, noe som eliminerte flass fremkallende mikroorganismer. I tillegg har Listerine astringerende egenskaper som stram porene, noe som reduserer mengden av olje i hodebunnen. Den inneholder også essensielle oljer som lindrer kløe mens du fjerner skitt, skitt og styling-produktrester.

Betraktninger

Listerine er en alkohol-basert sammensatt og bør derfor ikke brukes på åpne sår eller sprukken hud, da dette vil føre til en svært ubehagelig brennende følelse. Mens Listerine er tilgjengelig i et bredt spekter av smaker og formler, er originalt brun sannsynligvis det beste valget for medisinske formål som det inneholder mindre kunstige farger og smaksstoffer.