Digidexo.com

Urte rettsmidler for å hjelpe nyre-funksjon

Det er mange fordelaktige urter som kan brukes for nyre helse. Noen urter kan bidra til å forhindre dannelse av nyrestein, sammen med å forbedre nyrefunksjonen ved å utvise avfall og giftstoffer fra kroppen. Se etter spesifikke urte kombinasjon formuleringer som er rettet mot nyrene i helsekostbutikker. På samme måte kan du bruke enkle urter for å forbedre nyrefunksjonen. Før du legger urte-behandlinger for helsen din diett, bør du kontakte lege.

Corn Silk

Corn silke er sannsynligvis den beste enkelt urt å bruke i å forbedre nyrefunksjonen. Corn silke er ikke lett tilgjengelig for kjøp på helsekostbutikker; så du vil ønske å lage din egen urte-preparat. Lag din egen urte mais silke te ved å kjøpe noe organisk mais, og stripping silke fra cobs. Kast alle silke som er brun og tørket. Corn silke er best brukt av bløtlegging en unse av materiale i en halvliter kokende vann. La stå og avkjøle seg til den begynner å tykne. Drikk en kopp av denne te tre ganger daglig før måltider.

Vannmelon Seed Tea

Som anbefalt av Edgar Cayce, vannmelon frø te fungerer som et vanndrivende, bidrar til å rense nyrene. Det stimulerer også under-aktiv nyrer. Lage en te ved å helle en halvliter kokende vann over en spiseskje med knust eller malt opp vannmelon frø. Bratt i ti minutter, sil og drikke en gang om dagen minst tre ganger i uken.

Løvetann og Gullris

Løvetann er et vanndrivende urt som øker blodtilførselen til nyrene, økt urinproduksjon. Løvetann te gir betydelige mengder kalium i forhold til typiske diuretika, som bryter ned kroppen av kalium. Se etter løvetann te i din lokale helsekost butikk, og drikke i henhold til instruksjonene.

Alternativt, hvis du ikke finner løvetann te, gjør oker te en fin erstatning. Sammen med vanndrivende egenskaper, hjelper oker å reparere betennelse som kan være til stede i urinveiene.

Gjør enten te på egen hånd ved å kombinere to ts av tørket urt med en kopp kokende vann og bløtlegging i 15 minutter. Strain og drikke en eller to ganger om dagen.

Konsultere legen din før du legger noen urte behandling for din livsstil.