Digidexo.com

Vitaminer som fører til at Gray Hair

Vitaminer som fører til at Gray Hair


Som baby boomers alder i Amerika, mer oppmerksomhet enn noen gang blir gitt til måter å skjule eller reversere grå hår. Hårpleie spesialist Philip Kingsley sier: "Jeg har sett titusenvis av mennesker gjennom årene, og ingen av dem ønsker grått hår. Det kan virkelig gjøre folk føler seg gammel før sin tid." Lær hva vitaminer kan bidra til å forhindre eller forsinke gråning av håret. Eller reversere gråning av håret med kosttilskudd eller mat hvis du er tidlig grå.

Gray Hair Årsaker

Håret blir grått når det er en nedgang i antall stamceller i hårsekkene. Ifølge Emi Nishimura av Tokyo Medical and Dental University i Japan, celler som kalles melanocytter, som gir farge til håret ditt, bli skadet eller dø, forårsaker håret å gråne.

Lære å håndtere stress, en mulig årsak til grått hår. Tyler Cymet, leder av familie medisin ved Sinai Hospital i Baltimore, mistenker at å gå grå er "genetisk skissert, men stress og livsstil gi deg variasjon på pluss eller minus fem til 10 år."

Slutte å røyke. Røykere er fire ganger mer sannsynlig å ha grått hår enn ikke-røykere. Røyking også hastigheter opp hårtap gang at prosessen har begynt.

Prematur Gray Hair

Ifølge Alan Greene, MD, grå hår hos unge folk vanligvis skjer fordi det er en mangel på ernæring i sine dietter. En vitamin B-12 mangel er ofte sitert som en årsak til for tidlig grått hår. Få ditt barns blod testet om han har grått hår. Det kan være genetisk eller en B-12 mangel. Forstår at du kan bidra til å holde håret ditt fra å slå grå eller roe det ned ved å ta visse vitamintilskudd. Spis mat med høyt disse vitaminene også for mørkere hår.

Anti-Gray B-vitaminer

Forhindre at håret blir grå ved daglig å ta 300 mg av vitamin B5, også kalt pantotensyre. Tykkere håret med B5 også. Spis eggeplommer, innmat, hele korn og ølgjær. Drikke gulrotjuice for en B5 kilde. National sertifisert rådgiver Howard Rosenthal, Ph.D., sier vitamin B5 ikke bare kjemper for tidlig grå hår, men hever sin klients stemninger, noen ganger bedre enn reseptbelagte antidepressiva.

Produsere melanin i kroppen og gjenopprette hårfarge ved å ta fire mg daglig av vitamin B6. Finn B6 i eggeplommer, hele korn korn, innmat, ølgjær og grønnsaker.

Hindre for tidlig grått hår ved å ta vitamin B-12 kosttilskudd. Mat kilder er fisk, kjøtt, egg, melk og spirulina.

Ta Para-Aminobenzoic Acid (PABA). Innta 300-400 mcg daglig.

Mehmet Oz, MD, sier: "Da for mørkere hår, interessant, soyaprodukter kan påvirke det. Grønne grønnsaker har noe som kalles paba i den. Paba. Det er en forløper til folsyre, og de som faktisk synes å tillate håret å slå mørkere. Det betyr ikke nødvendigvis slå grått hår til mørkt hår, men kan gjøre håret du har mørkere. "

Biotin (Vitamin H)

Ta 300 mcg av biotin, også kalt vitamin H, daglig for å hindre håret fra gråning. Vokse håret og øke hårets styrke med biotin også. Spis eggeplommer, brun ris, hele korn, lever, melk og ølgjær for en matkilde. Forstå at biotin styrker håret og arbeider for å forhindre at håret blir grå ved å bidra til å produsere keratin.

Tips og advarsler

Dr. Oz og Michael F. Roizen, MD, forfatterne av "DU: Staying Young," foreslår den ideelle mengden av vitaminer for å ta daglig og si: "Ta halvparten om morgenen og halvparten om natten for å holde en konstant vitamin nivå i blod i løpet av dagen. "