Digidexo.com

At-Home-tester Kolesterol

At-Home-tester Kolesterol


Å ha høyt kolesterol setter deg på en økt risiko for hjertesykdom. Utvikling low-density lipoprotein (LDL), eller dårlig kolesterol, vil føre til at arteriene å stivne og smale. Å ta en hjemme test for kolesterolet kan bidra til å oppdage toppene i kolesterolnivået ditt. Husk at hjemme testing kits er ikke alltid nøyaktig. Unøyaktighet står for ikke å følge nøyaktige emballasje retninger, som indikert av Mayo Clinic nettsiden.

Chemcard Kolesterol

Den Chemcard Test Kit gir to testene. Testen identifiserer forhøyet kolesterolnivå som strekker seg fra 150 milligram kolesterol per desiliter blod (mg / dL) til over 300mg / dL. Ifølge National Cholesterol Education Program, bør kolesterolnivået være 200 mg / dL, med LDL nivåer grenser mellom 100-129 mg / dL. En skyve diagram eller et fargehjul er utstyrt med en Chemcard kit som skifter farge når blodet reagerer på testing pad. Fargene som vises mørkt på testing pad indikerer høyt kolesterol.

Cholestrak Kits

En Cholestrak Settet leveres med to tester, så vel. Som bemerket av Kolesterol Check, er fasting ikke nødvendig for Cholestrak tester. Settet fungerer ved å plassere noen dråper blod inn i en brønn på testanordningen. Etter å ha ventet noen minutter, er høyre side fanen på enheten trukket til å starte testens kjemisk reaksjon. Enheten trenger å bli utnyttet på tabellen for å aktivere test. Testresultatet er da leses som et termometer for å få kolesterolnivået.

Få resultater

For å få gode resultater med hjem testing kits, kan du bruke en lansett på siden av fingeren din. Ved å klemme fingeren fast etter piercing huden, kan nok blod fås for testene. Vaske hendene før en test kan gi deg mer pålitelige resultater, som rester på fingrene kan skew resultatene.

Snakker Numbers

Hvis tallene er høye etter testing, rådgivning med lege er viktig. Mens det er arvelige og miljømessige faktorer som bidrar til høyt kolesterol, kan det være lurt å vurdere om kostholdet ditt er en faktor. Legen din kan velge å plassere deg på en spesialisert diett og mosjon regime for å få kolesterol tallene ned.