Digidexo.com

Hvordan vite om kroppen din mangler enkelte vitaminer

Vitaminer er en viktig del av menneskets kosthold, og mangler kan skape en rekke problemer, alt fra skjørbuk og tørt hår til blindhet. Vanligvis kan symptomer på en vitamin mangel forveksles med andre problemer, så det er viktig å få blod arbeid gjort for å finne årsaken til din sykdom. Men det er forskjellige forhold som er forårsaket av spesifikke vitaminmangel, og erstatte disse vitaminene kan ofte raskt slette problem

Hvordan vite om kroppen din mangler enkelte vitaminer

Detalj problemene som har forårsaket mistanke om vitamin mangel, selv symptomer som vises trivielt, for eksempel tørr hud og hår, eller misfarging av neglene. Det er viktig å være grundig, så ofte små tegn på mangel på vitamin gå ubemerket i lang tid, noe som kan føre til mer alvorlige problemer. En mangel på vitamin B-12, for eksempel kan føre til tretthet og vekttap, blant andre symptomer, i henhold til National Institutes of Health.

Forskning Hvilke vitaminer kan føre til at symptomene du opplever. National Institutes of Health har detaljert informasjon om alle viktige vitaminer, inkludert symptomer på mulig mangel. Hvis du opplever et betydelig antall av de symptomene som beskrives, vurdere å supplere som næringsstoff, og gå til legen din for videre behandling som kan være nødvendig.

Analyser kostholdet ditt, og se om du er i faresonen for noen mangel basert på hva du spiser. Næringsstoffer som vitamin C finnes i frisk frukt, slik at en mangel på disse i kosten kan føre til en slik tilstand.

Ta en generell multivitamin for et par uker, og se om symptomene dine begynner å forsvinne. Vitaminer fungerer ved å ha en konsekvent konsentrasjon i kroppen, så det er viktig å vente en stund før du gjør en dom om deres effekt. Vurdere å ta en bestemt vitamin supplement hvis du har en god ide om hva du mangler fra å se på kosthold og symptomer.

Gå til legen din for å få tester for vitaminmangel å vite sikkert. Mange vitaminmangel få alvorlige konsekvenser, muligens også bidra til død i ekstreme tilfeller. Legen din vil kunne endelig fortelle deg hva du mangler, og til og med gi deg råd om hvordan du får mer av det mangelfulle næringsstoff eller næringsstoffer.

Hint

  • Ikke alle multivitaminer er skapt like, så spør ekspeditøren på supplement forhandler hva de anbefaler. De får tilbakemeldinger fra kunder daglig, slik at de har en god ide om hva som fungerer.
  • For mye av noe vitamin er ikke sunt, så ikke overdriv. Målet er å ha sunne nivåer av vitaminer i kroppen, ikke unormalt høyt, og i dette tilfellet mer er ikke iboende bedre. I noen situasjoner, kan en vitamin skytende være assosiert med medisinske problemer i seg selv.