Digidexo.com

Næringsstoffer og vitaminer i økologisk Tørket Papaya

Næringsstoffer og vitaminer i økologisk Tørket Papaya


Organisk, tørket papaya er fri for sulfitt og andre kjemikalier. Dette er en av forskjellene mellom organiske og konvensjonelle tørkede frukter. Kjøpe økologisk vil bidra til å unngå sprøytemiddelrester i frukt. Papaya frukt er lastet med vitaminer og mineraler. Den inneholder enzymet papain, anvendelige ved behandling av sykdommer, inkludert forstoppelse og fordøyelses problems.You skal spise tørket frukt i små mengder, da dens sukker og kaloriinnholdet blir konsentrert en gang tørket. Siden det er naturlig søt, er papaya en utmerket snack mat og sunn, næringsrik alternativ til sukkerholdige desserter.

Papain Enzyme

Dette enzymet er spesielt funnet i papayafrukt. Det er på sitt høyeste konsentrasjon i det grønne, unripened papaya frukt. Siden det er et enzym, blir den ødelagt, eller i denaturert (gjøres inaktiv), hvis de utsettes for høye temperaturer. Av denne grunn kommersielt tørket papaya inneholder ikke aktiv papain. Tradisjonelt ble frukten tørket i solen, en mye langsommere prosess som ikke utsettes for høy varme, slik at enzymet var fortsatt bevart og aktiv. Asiatiske matbutikker ofte bære grønn papaya, som du kan legge til salater. Et annet mindre kjent enzym som finnes i papaya er chymopapain. Disse enzymene i frukten bidrar til å fordøye fett, stivelse og proteiner.

Næringsstoffer

Papaya Frukten inneholder høye nivåer av næringsstoffer som vitamin C og andre antioksidanter. Den er rik på karotenoider og bioflavonoider, som er viktige næringsstoffer for generelle helse vedlikehold og for å bekjempe sykdommen ved å bidra til bygge opp immunforsvaret, og i B-vitaminer som pantotensyre, folat og niacin. Den inneholder vitamin A, E og K, og er et alkalisk frukt, derfor effektiv for en urolig mage.

Mineraler og proteiner

Mineraler som finnes i papaya inkluderer jern, kalsium, fosfor, kalium og magnesium. Frukten inneholder fiber og senker høye kolesterolverdier. Den inneholder protein og aminosyren L-Arginine, som bistår i helbredelse av sår, opprettholde sunne nivåer av sædceller hos menn og aktivere veksthormoner som hjelpemiddel i celle foryngelse, bidrar til å gjenoppbygge cellene i leveren, bein og muskler.

Tørket Papaya

Tørket papaya er en utmerket, rot-fri snack, praktisk å bære og spise noe. Det er solgt i tynne skiver eller skive former og har en subtil, unik smak. Ernæringsmessig har det mindre næringsstoffer mengder enn frisk frukt, siden noen næringsnivåer er utarmet i fuktighet ekstraksjon og i prosessen med kunstig varme, men det er fortsatt rik på mange mineraler og vitaminer.