Digidexo.com

Det beste alternativet supplement for en forstørret prostata

Noen prostataforstørrelse - også kjent som benign prostatahyperplasi (BPH) - er en naturlig del av det å vokse eldre for menn. Etter de fleste menn nå 40 år gammel, vil deres prostata vanligvis utvide noe. Imidlertid, hvis prostata blir så forstørret at den presser på urinrøret, kan det føre til ubehag og vansker med vannlating. Fordi prostata utvidelse er en av de mest vanlige helseproblemer for mennesker, være i stand til å redusere det ubehag uten kirurgi er et populært alternativ.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er en av de mest populære alternative kosttilskudd for behandling av en forstørret prostatakjertel. Selv om medisinske studier har vært mangelfulle om ekstrakt fra så Palmetto bær reduserer faktisk på størrelse med en forstørret prostata, har millioner av menn brukte supplement med rapportert suksess. Noen studier har antydet at så Palmetto fungerer faktisk å enten blokkere dannelsen av DHT (hormonet som forårsaker prostata vekst) eller hindrer testosteron fra å bryte ned (som kan utløse vekst av prostatakjertelen).

De ledende to studier om emnet har utpreget konkurrerende konklusjoner: Man sier så Palmetto kan være like effektivt som Proscar, en ledende BPH medisiner. En nyere studie viser at så Palmetto produserer de samme resultatene som en placebo.

En typisk dose for menn som ønsker å behandle sine forstørret prostata kan være mellom 160 og 320 milligram per dag. Saw Palmetto har få alvorlige bivirkninger, men rådfør deg med lege dersom du har noen forhold som forårsaker blødninger, ta andre medisiner eller er planlagt å gjennomgå en operasjon for å hindre eventuelle komplikasjoner.

Beta-sitosterol

Beta-sitosterol er blitt brukt som et alternativ supplement i Europa i mange år, men få studier viser den har en positiv effekt i å redusere størrelsen på prostatakjertelen eller til å lindre symptomene på en forstørret prostata. Men det er en håndfull studier som denne rug pollen ekstrakt faktisk kan lindre symptomer og øke urinstrøm. Disse studiene, hvorav den ene var inkludert i Lancet Journal, har testet inntak av 20 til 130 milligram av beta-sitosterol i døgnet.

Pygeum

Pygeum er et annet populært europeisk rette. Dette ekstrakt har vært vist i flere studier for å øke urinstrøm og betydelig redusere andre symptomer på en forstørret prostata. Laget av barken av afrikanske plommetre, er dette tillegget sies å redusere størrelsen på prostatakjertelen primært ved å redusere betennelse.

Sink

Til slutt bør alle med en forstørret prostata (eller som er bekymret for muligheten) vurdere en sink supplement. En sinkmangel har vist seg å være en direkte årsak til en forstørret prostatakjertel, og tar det før du har et problem kan avlaste deg mye ubehag. Et tillegg på 50 til 100 milligram per dag er anbefalt av mange leger for å redusere størrelsen på prostatakjertelen, fordi det bidrar til å deaktivere et enzym som kan utløse unormal vekst.