Digidexo.com

Bruk av mineralolje for øret aches

Bruk av mineralolje for øret aches


Øret aches er en smertefull hendelse som forårsaker en person til å søke lindring raskt. Mineralolje er ett hjem rettsmiddel som kan gi lindring, men det er viktig å vurdere årsaken slik at du ikke gjøre problemet verre.

Årsaker

Foruten ulike typer infeksjoner, kan voks oppsamling føre til press på trommehinnen, som deretter fører til smerte. Svømmer øre kan også forårsake ubehag når vannet er fanget i øregangen.

Fjerne Wax

Noen få dråper mineralolje kan plasseres i øret for å bløtgjøre voksen, slik at det er lettere å skylle den ut med varmt vann.

Svømmer øre

Ved å bruke en dropper å plassere mineralolje i øregangen før bading, vil du bidra til å hindre vannet fra å få fanget og forårsaker smerte.

Beroligende Pain

Fordi varme er vanligvis beroligende til en smertefull øret, mineralolje som er varmet litt kan gi lindring. Det kan være spesielt nyttig når et barn har smertefulle symptomer i midt på natten og du ikke klarer å komme til legen i morgen.

Advarsel

Hvis du har feber eller væske lekker fra øret, før du prøver mineralolje rette, oppsøk lege. Du kan ha en indre øret infeksjon eller en sprukket trommehinne som trenger å bli behandlet av en lege.