Digidexo.com

Liver & Nyre Detox Urter

Liver & Nyre Detox Urter


Nyrene og leveren spiller en viktig rolle i rensing kroppen. Noen ganger jobben med å bekjempe alle de miljøgiftene samt rydde ut likene biprodukter kan være overveldende. Urter som kan hjelpe disse prosessene kan ha en dyp effekt på vår generelle helse og velvære. Hva er enda mer fascinerende som at mange av disse urter er rett utenfor inngangsdøren vår.

Funksjon

Den lever og nyre funksjon på ulike måter, men er partnere i det samme målet. De begge fjerne uønskede stoffer fra kroppen ved å rense blodet og fjerne avfallsstoffer. Den eliminerer nyre biprodukter og toksiner gjennom urinen, og leveren gjennom tarmkanalen. Når en av disse funksjonene ikke fungerer som de skal, kan mange sykdommer oppstår i menneskekroppen. Leveren er det største organet som inneholder mest mulig blod, men er på mange måter den mest glemt. Leveren eliminerer avfall ved å produsere galle som deretter slår den gjennom systemet. Nyrene renser blodet, men har også en sterk effekt på kroppens væskebalanse.

Store Liver Avgifte Urter

Den mest fremtredende urt som brukes til å støtte leverfunksjonen er Milk Thistle, Silybum. For alle som arbeider med alle typer lever sykdom er det anbefalt. Det hjelper også å redusere de negative effektene på leveren fra alkohol. Det er godt kjent for rensing leveren når store mengder reseptbelagte eller over skranke medisiner blir tatt. Enda mer utrolig er det faktum at komponenten silymum finnes i melk Thistle kan faktisk fremme regenereringen av leverceller. Anbefalt dose er 200-400 milligram opp til tre ganger om dagen og ser ut til å ha noen uønskede bivirkninger.

Major Nyre Avgifte Urter

De fleste av de urtene som brukes til å rense nyrene har en mild vanndrivende effekt på kroppen. I motsetning syntetiserte diuretika urte som er skånsomme mot kroppen og vil ikke føre til dehydrering brukes riktig. Hver har også en beroligende og ofte anti-bakteriell kvalitet. Brennesle, Urtica dioca, en velkjent luke, lindrer ikke bare urinveiene og fjerner overflødig væske, men inneholder sunne vitaminer og mineraler. Bearberry, Melbær, er en lav bunndekkende innfødt til Nord-Amerika lenge brukt for sine medisinske egenskaper. Bearberry renser også nyrene og fungerer som et vanndrivende. Denne urten er spesielt kjent for herding infeksjoner i urinblæren og nyrene som følge av en naturlig antibiotika. Det er bladene av Bearberry som er brukt og er ganske trygg. Du kan ta denne urten som et skjær, 10-20 dråper tre ganger om dagen i vann.

Dandelion for nyre og lever

Løvetann, Taraxacum officinale, er uten tvil en av de mest upopulære ugress. Det er vanskelig å tro det er en nyttig plante. Bladene og blomstene blir lagt til salater som en tonic og bladene og roten blir brukt medisinsk. Dens kjent for sin antioksidantegenskaper og høy mengde av vitaminer og mineraler. Løvetann har en positiv effekt på rensing leveren og kidneys.The blader inneholder de beste komponentene for nyrene; bruk som en tinktur 5-10 milliliter tre ganger om dagen. Roten bidrar til å øke galle hjelpe leveren i å fjerne giftstoffer, og det er også et mildt avføringsmiddel. Ta løvetann rot som et skjær 5-10 milliliter tre ganger om dagen. Det er viktig å merke seg at det i store mengder, kan løvetann bladene blir en alt for kraftig vanndrivende, så bruk som anbefales.

Forebygging / løsning

Ta vare på lever og nyrer skal være pågående. Drikke mye vann er viktig å rense kroppen. Vann vil også bidra til å tilrettelegge for naturmidler som brukes til å rense. Det er også viktig å beskytte leveren og nyrene ved å unngå kontakt med materialer som er kjent å være giftig for menneskekroppen.