Digidexo.com

Hvordan finne informasjon om hva slags mat inneholder Omega-3 fettsyrer

Hvordan finne informasjon om hva slags mat inneholder Omega-3 fettsyrer


Omega-3 fettsyrer er flerumettede fettsyrer som må inn i kroppen ved inntak, siden mennesker ikke naturlig at dette kosttilskuddet. Omega-3 fettsyrer fremmer normal vekst og utvikling, og hjelpemiddel i visjonen. De er forskjellige fra Omega-6 og Omega-9, som andre omega syrer kommer fra ulike fettkilder. Omega-3 fettsyrer kommer fra matvarer som fet fisk, raps og soyabønner oljer, linfrø og fiskeoljer.

Hvordan finne informasjon om hva slags mat inneholder Omega-3 fettsyrer

Bla nettsteder som eggs.ca eller søke en ernæringsfysiolog for å finne mat med høyt omega-3 fettsyrer. Lister kan fås fra disse kildene til å oppdage nivåer og typer av omega-fettsyrer som inngår i ulike matvarer.

lese ingrediens lister. Mens du leser listen, se etter flerumettet fett. Mat med disse fett har en høyere sjanse for å inneholde omega-3 fettsyrer. Ernæring etiketter ingredienslisten fra den høyeste konsentrasjonen til laveste, så matvarer med flere flerumettet fett vil denne ingrediensen nærmere toppen av listen.

Les ernæring etiketter. Hvis maten inneholder omega-3 fettsyrer, kan det bli oppført på ernæring etiketten med prosentandelen av dagpenger. Hvis ernæring etiketten ikke bryter ned de flerumettet fett, kan du se i ingredienslisten for å finne hvis ingredienser med høyt omega-3 fettsyrer kan finnes i produktet.