Digidexo.com

Farlige bivirkninger av Xenadrine

Xenadrine er en av tusenvis av vekttap kosttilskudd på markedet. Produsentene hevder at noen andre kosttilskudd matche effektiviteten av dette produktet. Xenadrine virker ved å heve temperaturen i kroppen, og forårsaker den til å forbrenne kalorier i prosessen. Xenadrine står overfor mye av striden om bruk av farlige ingredienser, bivirkninger av mange av disse er fortsatt ikke kjent. (Referanse 2)

Kontroversielle History

Cytodyne, skaperen av Xenadrine, ble bøtelagt på grunn av de falske påstander om at produktet Xenadrine EFX kunne fremskynde vekttap og brenne raskt uten diett og trening. Siden dette ikke er mulig, FDA bøtelagt Cytodyne $ 100.000 i 2005 Xenadrine RFA-1 er en reformulert form av den opprinnelige Xenadrine.

Dangerous Ingredient

Xenadrine er blant de svært få produkter som selges i markedet som inneholder efedrin. Efedrin har vært lenge forbudt av FDA på grunn av sin svært farlige bivirkninger.

Hva er efedrin

Listen over ingredienser på Xenadrine sier ikke Ephedra men "Ma Huang." Ma Huang er en kinesisk medisinsk plante også kjent som Ephedra og er tung i efedrin. Ved inntak Ma Huang eller Ma Huang, er ekstrakt metaboliseres av kroppen til den kjemiske tilsvarer efedrin.

Bivirkninger av Efedrin

Ifølge FDA, er efedrin svært vanedannende og kan føre til høyt blodtrykk, hjerneslag, kramper, hjerteinfarkt eller død. Andre bivirkninger er kvalme, hodepine, uregelmessig hjerterytme og søvnløshet. Det er en farlig hjertestimulerende lik hastighet.

Andre navn på efedrin

Andre navn som brukes for efedrin på mange produkt etikettene er epitonin, ma huang, Sida cordifolia og sinica.