Digidexo.com

HCG Diet Med Grønnsaker

Det kan være en av de mer kontroversielle vekt-tap programmer, men HCG kosthold er populært igjen. Og folk som følger denne dietten, noe som krever at deltakerne til å kutte sitt daglige kaloriinntaket til 500, trenger å spise sine grønnsaker. Kosten er også pålagt å ta en daglig dose av human chorionic gonadtropin, et hormon bedre kjent som HCG. Vær advart, men: Helse tjenestemenn sier at å spise så få kalorier om dagen, selv om du spiser grønnsaker, er ikke sunt. The Los Angeles Times rapporterte at 11 av 12 studier fastslått at det ikke hjelpe folk ned i vekt.

Grønnsaker en viktig del av HCG Diet

Tilhengere av HCG diett er nødvendig for å spise 100 g av et magert kjøtt, som kan inkludere kyllingbryst, hvit fisk eller biff, for både lunsj og middag. De er også pålagt å spise en grønnsak til hvert måltid. Noen av grønnsaker anbefalte inkluderer rødbeter, selleri, spinat, tomater og agurker. Kosten kan legge et stykke melba toast eller en breadstick sammen med små porsjoner med frukt som jordbær, et eple eller halvparten av en grapefrukt med lunsj eller middag. De er ikke ment til å spise noe til frokost bortsett fra te eller kaffe uten sukker. Dette kan ikke virke som mye mat å spise på en daglig basis. Men talsmenn for diett si at HCG injeksjoner fungere som en appetitt suppressant, som gjør det lettere for Kosten å opprettholde sin 500-kalori-en-dagers nivå.

Staying Fornøyd på 500 kalorier om dagen

The USDA anbefaler at voksne menn og kvinner forbruker fra 1600 til 3200 kalorier om dagen, avhengig av deres alder og om de lever et stillesittende eller aktiv livsstil. HCG diett, da, er rådgiver for sine tilhengere til å ta i en ekstremt lav mengde av daglige kalorier. På grunn av dette, er det ikke overraskende at dietten krever regelmessige porsjoner grønnsaker. De fleste grønnsaker inneholder bare en liten mengde kalorier. En gjennomsnittlig servering størrelse av spinat inneholder bare 7 kalorier, for eksempel, mens en 4 cm lang strimmel av selleri inneholder omtrent 1 kalori. Men grønnsaker fyller opp folk, selv om de ikke legger mye kalorier til en diett.