Digidexo.com

Hvordan å miste Dangerous Belly Fat

Hvordan å miste Dangerous Belly Fat


Belly fett er et faktum av livet for mange amerikanere på grunn av våre dårlige matvaner, mangel på mosjon og stress-fylt liv. Men magefett er mer enn en skjemmende bule; det er usunt og kan faktisk tilskrives mange farlige helsemessige forhold. Overflødig mage fett kan øke risikoen for hjertesykdom, hjerteinfarkt, hjerneslag, diabetes, brystkreft, tykktarmskreft, metabolsk syndrom, galleblæren problemer og søvnapné. Belly fett ikke diskriminere; det er usunt for både menn og kvinner. Den gode nyheten, ifølge Michael Jensen, MD fra Mayo Clinic i Rochester, er at magen fett er den første fett du har en tendens til å miste når du går på en vekttap diett. Her er noen tips for å miste den gjenstridige magen fett.

Hvordan å miste Dangerous Belly Fat

Know Your Fats - Kroppen din har mer enn én type fett. De to mest kjente er visceralt fett, som ligger dypt inne i kroppen trukket rundt organene, og subkutant fett, som sitter mellom huden og bukveggen. Underhudsfett er det synlige fettet du ser, og er mindre farlig enn visceralt fett som kan føre til helseproblemer. Heldigvis er visceralt fett den første fett som du mister når du går på en vekttap diett.

Nå puls - Ved å nå målet ditt hjerte rate hver gang du trener, vil du miste mer kroppsfett raskere, inkludert magefett, og nå din beste fysiske kondisjon. For å finne din puls, trekke din alder fra tallet 220. Dette nummeret er din makspuls. Nå, figur 60-80% av dette nummeret. Dette vil være din puls. Eksempel: Hvis du er 35 år gammel, subtrahere 35 fra 220 for å få 185. 185 er din maksimale hjertefrekvens under trening. Nå multiplisere 185 med 60% og du får 111. Dette er puls. Målet ditt er å trene i minst 20 minutter ved puls når du har nådd det. Som du bli sunnere, kan du øke din puls opp til 80% av maksimal hjertefrekvens. Du bør trene minst 30 minutter hver dag, 4-5 dager i uken.

Reduser raffinerte karbohydrater - Å spise raffinerte karbohydrater i mat som hvitt brød, bearbeidet cookies, kjeks og kaker hever blodsukkernivået som deretter øker insulin i kroppen din. Den økte insulin gjør det enklere for fett til å bli satt inn i cellene. Ved å redusere mengden av raffinerte karbohydrater i kosten din, vil du redusere mengden fett som er lagret i cellene dine.

Legg helkorn til kosthold - Ifølge Penny Kris-Etherton, PhD, RD, ernæringsforsker ved Penn State University, øker hele korn i kostholdet samtidig redusere raffinerte karbohydrater bidrar til å senke blodsukkernivået i kroppen og bruke blodsukker mer effektivt. Dette gjør at kroppen til å mobilisere fett lettere og lavere fettlagre i cellene, noe som vil hjelpe i å miste magen fett. Det anbefales å spise minst tre gram av hele korn mat hver dag. Brun ris, fullkorn frokostblanding, kjeks og fullkorn pasta er alle gode kilder til hele korn.

pakke lunsj - Det er vanskelig å velge sunt når du går til fast food drive-thru for lunsj. Ved å pakke lunsjen din, kan du kontrollere hva, og hvor mye du spiser. Pakke en sunn snack for morgen og ettermiddag også. Frukt, nøtter, fullkorn kjeks, yoghurt eller en lav-fett frukt smoothie alle gjøre gode, sunne snacks og kan også være en del av en sunn lunsj. Hate kald lunsj? Prøv en av de mange lav-kalori frosne måltider som du kan varme opp i mikrobølgeovn på jobb. Ved å pakke du eier lunsj, vil du ikke bare spare på kalorier, men spare penger også.

Spis mer frukt og grønnsaker - Ja, du hører dette hele tiden, men det er sant at du kan gå ned i vekt og opprettholde en sunn vekt hvis du spiser riktig. Erstatte et eple, pære, banan, jordbær, blåbær eller noen blandet frukt for de høy-kalori snack barer eller godteri barer. Fyll opp på gulrøtter, erter, grønne bønner, asparges og brokkoli på måltider slik at du får de anbefalte 5 porsjoner med grønnsaker hver dag. Frukt og grønnsaker fylle deg opp og legge fiber i kostholdet ditt mens du legger svært få kalorier.

Reduser stress - mer stress du har i livet ditt, henger jo hardere kroppen din videre til magefett. Kronisk stress setter kroppen inn i survival mode og slipper ut mer av hormonet kortisol, som igjen fører til den farlige visceralt fett å bygge i magen. Hvis du ikke klarer å fjerne stress fra livet ditt, så er det viktig å lære å håndtere stress. Tar en 15 minutters tur hver dag borte fra din arbeidsplass kan bidra til å redusere stress. Dyp pusting i et minutt eller to på pulten din kan også hjelpe. Prøv yoga, meditasjon, massasje eller tilbringe 30 minutter til en time hver dag stille lesing. Finn den beste måten for deg å slappe av slik at du kan slutte å stresse og begynne å miste den buk fett.

Glem Alkoholholdig drikke - Alkohol er fullpakket med sukker og kalorier, og kan pakke på pounds. Hvis du drikker alkohol ofte, bare kutte ned til en eller to drinker om natten kan hjelpe deg å miste vekt, spesielt magefett. Hvis du er seriøs om å miste magen fett for godt, glem alkohol og drikker fersk juice eller vann i stedet.

Ikke Diet: Endre Lifestyle stedet - Når du tenker på en "diett", tenker du depravation. Refererer ikke til å endre på dine matvaner som en diett; tenke på det som en livsstil endring som vil føle deg bedre fysisk og ser bedre også. Hold deg en positiv holdning og fortelle deg selv dette endring i livsstil er å hjelpe deg å ha en lengre, sunnere og mer tilfredsstillende liv.

Hint

  • Sit-ups er en god måte å styrke mage muskler, men aerob trening vil redusere fett.
  • Før du prøver noen ny diett eller treningsprogram, snakk med legen din først.