Digidexo.com

Dårlige ting om Three Day Diet

Enhver diett som annonserer en 10-kilos vekttap i en periode på tre dager for alle deltagere bør studeres med skepsis. The Three Day Diet er en av de mer kjente av de svært lav-kalori diett planer og lover lavere kolesterol, rensing og raskt vekttap. Utover disse påstandene, men det er problemer med den planen som Kosten bør vurdere.

Væsketap

På grunn av den strenge måltidsplan tilbys med Three Day Diet, er vekttap i stor grad tilskrives kalorireduksjon gjennom væsker. Dette betyr fettet som Kosten så desperat ønsker å felle forblir en del av kroppen. Denne planen skyver konvolutten selv for lav-kalori diett og kan senke kroppens metabolisme til sult nivåer, forårsaker kroppen til å beholde fett i selvoppholdelsesdrift. Som et resultat, Kosten er sannsynlig å gjenvinne uansett vekten de mistet meget raskt.

Frustrasjon

Frustrere dieter og han eller hun er sannsynlig å kaste inn håndkleet. Måltidet plan for de tre dagers diett er svært strenge og krever at deltakerne gjør ingen endringer. Med unntak av et valg mellom kaffe og te, er ingen alternativer som tilbys. Fordi dietten er så krevende, Kosten er sannsynlig å gi opp før de er ferdig og kanskje potetially bli frustrert fra å forsøke å diett i fremtiden som et resultat.

Ingen Plan

The Three Day Diet kan bare følges i tre dager om gangen. På grunn av alvorlig kalori begrensning, må Kosten først gjenoppta sitt normale kosthold i minst fem dager før du går tilbake til dietten. På denne måten Kosten er sannsynlig å få tilbake en betydelig del av vekten de tapt før den gjenopptar plan. I tillegg The Three Day Diet tilbyr ingen langsiktig plan er nødvendig for enhver person som ønsker å gjøre endringer i livsstil er nødvendig for å holde vekten nede over en lang periode. Endelig spiller øvelse ingen rolle.