Digidexo.com

Sandaler og bunions

Sandaler og bunions


Du får bunions fra foreldrene dine, men du kan nærme seg dem gjennom et fashion statement fordi sandaler kan faktisk lette Hallux valgus smerte. Velg sandaler som jobber med føttene og ditt utseende.

Dette er en Hallux valgus?

En Hallux valgus er en utvidelse av stortåen bein som er smertefullt og også skjemmende, som det ofte fører til at stortåen å krype mot andre tå. Hvis du har et stort, smertefull kul på utsiden av stortåen, du sannsynligvis ha en Hallux valgus.

Hallux valgus Basics

Bruk alltid riktig størrelse sko --- eller enda bedre, prøv å ikke bruke sko i det hele tatt. The Doctors Book of Home Rettsmidler II anbefaler å gå uten sko når det er mulig å lette smerter og holde bunions blir verre.

Mest behagelige sandaler for bunions

Fordelen med sandaler er at de lette gni mot sko som kan gjøre bunions verre. Unngå sandaler med stropper mellom store og andre tå som tvinger tå ut av linjen. Foten og ankelen Center of Washington anbefaler sandaler med bue støtte, som at støtten vil holde trykket av store tå.

Eksempler på Sandal Styles

En aktiv person kan foretrekker noe som Chaco Unaweep2: gear.com/p/chaco-sandals-womens-zx-2-unaweep2-sandals

Designet for å gi riktig avstand mellom tærne, er Yoga Sandal markedsført til Hallux valgus lider: yogasandals.com/index.php?option=com_content&view=article&id=70&Itemid=53

Glamming Up

Få en pedikyr --- den blankere polish, jo bedre, for å trekke øyet bort fra Hallux valgus og mot god grooming. Tipsene er en utmerket idé.