Digidexo.com

Hvordan virker Low Level Laser Therapy arbeid?

Hvorfor Lasere?

Lasere er konsentrerte stråler av lys med elektromagnetisk stråling. Lasere kan ha sine intensitetsnivåer modulert. Høy intensitet lasere kan bore hull på innsiden tykt stål. Lasere er vanligvis monokromatisk, med rødt som brukes for behandling. Heldigvis for laserterapi, blir intensiteten ringes ned for å gi folk helbredende egenskaper som fører til lindring av smerte.

Cell Reaction

Den lave nivå laser terapi fungerer på grunn av hvordan cellene reagerer på det. Lasere er avfyrt mellom fem og 500 milliwatt; de fleste kirurgiske applikasjoner utnytte 300 milliwatt strøm. Når lasere er brukt på celler, kalles det foto biostimulation. Celler tilsynelatende "snakke" med hverandre mer via laser terapi. Lasere overføre fotoner ca 3 inches dypt inn i huden. Mitokondrier i huden membraner absorbere laserens rødt lys, noe som fører til en økning av adenosin trifosfat (ATP). Økt ATP betyr sunnere celler.

Bilde-biostimulation initierer også noen cellefunksjoner som fremmer helbredelse. Kollagenproduksjonen, enzymproduksjon og cellevekst øker. Med kollagen øker, skadede hudceller blir mindre utbredt, og hindrer arrvev fra forming.

Pain Relief

I tillegg til å stimulere cellevekst, er smertelindring en stor fordel med lavt nivå laser terapi. Lasere har også en anti-inflammatorisk egenskap som reduserer hevelse vev. Når cellene blir stimulert, har de også fremme vaskulær aktivitet, hvilke sykluser mer immunceller til å skadede områder. Det er også nervestimulering for folk som har nummenhet.

Intern Therapy

Ikke alle lavt nivå laser terapi foregår utenfor huden. I noen tilfeller kan endovenøs laserterapi anvendes for smertelindring og helbredelse. For eksempel, åreknuter er forstørrede årer som vanligvis finnes på benet. Åreknuter ikke tillater blodet å strømme på riktig måte tilbake til hjertet. Den svulmende og hevelse forårsaker store smerter.

Lavt nivå laser terapi for varicose forgjeves innebærer å sette inn en optisk fiber inn i venen. Lokalbedøvelse brukes til det berørte området. Laseren er avfyrt inne i venen, forårsaker den til å trekke seg sammen. Varmen fra laseren ødelegger arrvev som danner innsiden av venen, slik at bedre sirkulasjon og størrelsesreduksjon. Selv om smertelindring er mulig, blåmerker og cellulitt er mulige bivirkninger.