Digidexo.com

Magnesium for overgangsalder

Menopause er permanent opphør av menstruasjon hos kvinner. Det skjer vanligvis naturlig, vanligvis etter fylte 45. Det skjer etter at eggstokkene stop produksjon av kvinnelige hormonene progesteron og østrogen. Det finnes en rekke ubehagelige symptomer brakt på av overgangsalder, som hetetokter, nattesvette, tørr skjede, problemer med å fokusere, håravfall og humørsvingninger. Magnesium kan hjelpe til med å lindre noen av disse symptomene.

Fordeler

Magnesium har mange fordeler for kvinner som lever med ubehagelig overgangsalder symptomer. Magnesium kan regulere energinivå og kroppstemperatur, og hjelpe musklene til å slappe av. Det kan også hjelpe i metaboliserende av både protein og karbohydratforbruk. Det er også et viktig mineral i dannelsen av ben og tenner.

Magnesium nyrefunksjon

Magnesium-mangel kan føre til noen negative konsekvenser inkludert hjertebank, migrene, depresjon, utmattelse og humørsvingninger. De fleste av disse er vanlige menopausale symptomer. Tar magnesium kan bidra til å lindre noen av de tingene som går sammen med overgangsalder.

Inntak

Du kan få magnesium på to måter. For det første, kan du ta et kosttilskudd, slik som tabletter eller en aktuell lotion (som kroppen lett kan absorbere). Eller du kan også få magnesium naturlig fra kostholdet ditt. Du kan oppnå dette ved å konsumere en diett som er full av grønne, bladrike grønnsaker, hele korn, fisk, nøtter, belgfrukter og soyabønner.

Andre bruksområder

Magnesium ikke bare er effektiv på å lindre menopause ubehag, men kan hjelpe med en rekke andre medisinske tilstander som kvinner i den alderen kan ha oppstått. Disse tilstander inkluderer arytmier, allergier, hypoglykemi, multippel sklerose, gikt, epilepsi, Parkinsons sykdom, psoriasis, væskeretensjon, kardiovaskulær sykdom, astma, fedme, artritt, osteoporose og mange andre.

Funksjon

Magnesium nivåer drastisk slipp i overgangsalder. Ikke bare er magnesium nyttig for hetetokter og andre menopause symptomer, men det er også gunstig for generelle bein og kardiovaskulær helse.