Digidexo.com

Hva er Phentrazine 37.5?

Hva er Phentrazine 37.5?


Phentrazine 37.5 er et kosttilskudd pille som forbedrer brukerens hastigheten på stoffskiftet og endrer den kjemiske balansen i det sympatiske nervesystemet dermed redusere appetitten. Den er tilgjengelig uten resept, men har ikke en FDA-godkjenning.

Funksjon

Phentrazine 37,5 reduserer appetitten og samtidig øke metabolic rate av brukeren. En høyere forekomst av metabolisme brenner et høyere antall kalorier og bistår i vekttap. Også den kjemiske bestanddelen Hoodia virker som et sult undertrykkende ved å endre adrenalin, noradrenalin og dopamin-nivåer i hjernen. Brukere blir bedt om å ta en pille en halv time etter frokost daglig.

Fordeler

Skaperne av Phentrazine 37,5 hevder at slankepille fungerer som en to-i-ett vekttap supplement. Det reduserer vekten ved å kombinere en økt metabolic rate med en nedgang i appetitt. Kliniske studier har vist en 75 prosent økning i stoffskiftet, mens bruker attester hevder opptil 19 pounds i vekttap.

Betraktninger

Det er ingen ingredienser oppført med Phentrazine 37,5 samt ingen trening og langsiktig reguleringsplan. P-pillen er heller ikke godkjent av FDA. De syntetiske effekter av Phentrazine 37,5 på det sympatiske nervesystemet og endring av naturlige nivåer av kjemikalier og prosesser i kroppen kan føre til negative bivirkninger, inkludert humør endring, forstoppelse og brystsmerter.