Digidexo.com

Metoder for behandling av Sleep Disorders

En søvnforstyrrelse er en medisinsk lidelse som omfatter problemer med innsovning, avbrutt søvn eller sovner på upassende tider. Det finnes en rekke årsaker til søvnforstyrrelser, og følgelig en rekke måter å behandle lidelser.

Herbal

HolisticOnline profiler en rekke urter som har vært tid testet for behandling av søvnforstyrrelser (se Ressurser nedenfor). Disse urtene er: vendelrot, kamille, lavendel, sitronmelisse og kava kava, og kan tas i form av urtete, bad og infusjoner.

Mineraler

Aku-Cell Nutrition beskriver rollen som magnesium og kalsium kosttilskudd i behandling av søvnforstyrrelser (se Ressurser nedenfor). Disse mineralene ikke bare bidra til å slappe spente muskler, men også stimulere den enkeltes søvnrelaterte hjernen kjemikalier for å hjelpe den naturlige søvnsyklus.

5-HTP

Forfatteren Miryam Ehrlich Williamson (se Ressurser nedenfor) anbefaler 5-hydroxy tryptofan (5-HTP) som en metode for å behandle søvnforstyrrelser. 5-HTP er en over-the-counter supplement som kan anvendes som en naturlig søvn hjelpemiddel.

Melatonin

Body and Fitness, en nutraceutical leverandør (se Ressurser nedenfor), profiler melatonin som en mye brukt metode for behandling av søvnløshet, og anbefaler å ta tilskudd av melatonin for å bidra til å regulere og normalisere søvnmønster.

Aromaterapi

I sin bok, "Aromaterapi: The Complete Guide to the Healing Art," Kathi Keville anbefaler å ta en aromaterapi bad like før sengetid. For å kjøre badekaret, fyll badekaret med varmt vann og tilsett noen dråper lavendel eller kamille. Andre eteriske oljer hun anbefaler for søvnløshet inkluderer: bergamot, jasmin, sandeltre, merian og rose.