Digidexo.com

Hvordan hjelpe barn med magesår

Et sår er en smertefull, ubehagelig og degenerative helseproblem som rammer millioner av mennesker hvert år. Mens de fleste forbinder sår med voksen stress og kosthold, i sannhet mange barn også lider av magen sår. Siden det er relativt enkelt å hjelpe et barn som lider av magesår er det viktig å vite hvordan. Les videre for å lære hvordan man kan hjelpe barn med magesår.

Bruksanvisning

•  Se etter de spesifikke tegn på sår hos barn, siden det er vanskelig for et barn å lokalisere og verbalisere symptomene på et sår. Be barnet å peke på hvor smertene er, og se om hun viser til området mellom magen og brystbeinet, som er der sår smerte vanligvis oppstår. Vær også oppmerksom på overdreven raping eller flatulens kan også være symptomer på ulike typer sår.

Ta barnet til en lege som kan kjøre noen enkle tester eller behandle barnet for magesår uten å teste for en sår. Legen er egnet til å teste for en bakteriell infeksjon kalt H. pylori. Hvis legen foreskriver antibiotika er det viktig for deg å sørge for at barnet er ferdig med hele løpet av medisinen hvis du ønsker å hjelpe henne med å få bedre.

Gi barnet ditt en mild syrenøytraliserende som tums å lindre noe av smerten forårsaket av magesyre. Sjekk med legen din er dette er OK for ditt barns sak. Generelt er antacida anses ufarlig og ganske effektiv for midlertidig lindring av effektene av sår i både voksne og barn.

Hold deg unna fra å prøve å hjelpe barnet ditt med behandlinger av konvensjonell visdom siden disse behandlingene, som for eksempel melk, ofte gjør mer skade enn hjelp når det kommer til magesår. I tilfelle av melk, surheten av stoffet faktisk forverrer problemet, til tross for de flestes intuisjon og forutsetninger som melk er en enkel kur-all for syre-lignende symptomer.