Digidexo.com

Hvordan skille Typer Tissue Germ Layers

Hvordan skille Typer Tissue Germ Layers


En bakterie laget er en gruppe av celler som danner sammen under embryogenese, eller utviklingsprosessen føtalt. Det er tre embryonale bakterie lag i menneskekroppen: mesoderm, endoderm og ektoderm. Alle cellene er avledet fra en av disse tre lag. Den beste måte å skille de typer lagene er basert på typen av vev danner inne i legemet.

Bruksanvisning

•  Finn ut om vev er i en av følgende steder: thymus, skjoldbruskkjertelen, parathyroid kjertler, strupehode, luftrør, lunge, urinblæren, vagina, urinrør, gastrointestinale (GI) organer eller slimhinnen i mage-tarmkanalen og luftveiene. Hvis ja, er vevet anses som del av endoderm.

Finn ut om vevet er i en av følgende steder: benmarg eller blod, binyrebarken, lymfatisk vev, muskler (skjelett, glatte og kardiale), bindevev, urogenitale system, og hjertet og blodårer. Hvis ja, blir vevet anses som del av mesoderm.

Finn ut om vevet er i en av følgende steder: hud, nevrale vev, binyremargen, hypofysen, ansikts bindevev, øyne og ører. Hvis ja, blir vevet anses som del av ektoderm.