Digidexo.com

Hva er årsakene til partielle anfall?

Partielle anfall er også kjent som fokale anfall. Focal anfall påvirker et bestemt område av hjernen kontra hele hjernen engasjement. Mens alle beslag er kjent for å være forårsaket av urettmessige elektriske signaler til hjernen - den partielle anfall er ubalanserte elektriske signaler er begrenset til ett bestemt område; men årsakene er fortsatt generelt udefinert.

Årsaker

Partielle anfall ofte er et resultat av unormal hjernevevet som skyldes hodeskader, visse infeksjoner eller svulster.

Typer

Det er to typer av partielle anfall: Enkel og kompleks. Den enkle anfall resulterer i ingen langsiktig skade eller hukommelsestap. Komplekset typen påvirker hukommelse og atferd, og det kan føre til varige effekter.

Funksjoner

Partielle anfall kan slå til enhver alder, men er sett oftere hos voksne. En delvis anfall kan slå inn i en generalisert anfall, og du kan oppleve mer gjentatte anfall aktivitet.

Betraktninger

Lær om din familiehistorie med slik aktivitet, om noen, for å vurdere risikoen for partielle anfall. Skadet hjernevev kan være tilstede ved fødselen, men det kan gå ubemerket.

Forebygging / løsning

Oftere enn ikke anfallsaktivitet er knyttet til epilepsi. Det er viktig å sjekke med din lege for å utelukke alle ikke-eksisterende medisinske tilstander for får riktig behandling.