Digidexo.com

Bivirkninger av Herb Sage

Alternativ medisin, blant annet ved hjelp av urter til medisinske formål, er et flott alternativ, og generelt har store fordeler til sine brukere; Men forbrukerne må være klar over at selv den mest godartet vises urten kan ha alvorlige konsekvenser på helsen din. Du kan være allergisk mot det, eller det kan samhandle negativt med din nåværende medisiner (e). Alle disse faktorene må veies før du tar fatt på en homøopatisk rute til velvære.

Thujone

Sage inneholder thujone, som ifølge Evitamins.com, kan føre til mental forvirring og en økt hjertefrekvens hvis små mengder er tatt over en lang tidsperiode. Store mengder kan angivelig føre til kramper. Dette bør være før du bruker denne urten for medisinsk, eller til og med kulinariske, formål tatt i betraktning. Thujone er ellers kjent som "grand malurt", og er til stede i absint, brennevin som sies å produsere hallusinasjoner hos dem som drikker den. Imidlertid er thujone anses å ha styrkende og helbredende egenskaper. Det er relatert til mentol.

Unngå når gravide og ammende

Sage bør ikke tas oralt når gravide fordi det kan føre til livmor sammentrekninger. Ikke ta det når du ammer, fordi det kan tørke opp melk. Også unngå å ta det når feber er til stede. Hvis du velger å ta det internt, diskutere mengdene med en hederlig herbalist eller legen din. Du må sette en frist (ca en eller to uker) for å ta salvie internt og begrense dosering / bruk for å unngå bivirkninger. Hvis du tar salvie ekstrakt med alkohol, vil dette sannsynligvis inneholder høyere mengder thujone enn de blandinger laget med vann. Hvis du velger å drikke salvie olje, må det være fortynnet med vann først.

Beslag

Sage og salvie olje både inneholde epileptiform convulsant eiendom, ifølge Holistic-herbalist.com, så ikke ta det hvis du er epileptiker eller har anfall av noe slag.

Utslett

Folk har vært kjent for å utvikle eksem, hudutslett, etter håndtering salvie.

Andre negative resultater

Noen mennesker opplever stomatitt, munntørrhet, lokal irritasjon og / eller keilitt som et resultat av å ta salvie, ifølge Drugs.com. Stomatitt betyr betennelse i munnen, og kan inkludere kinn, tunge, lepper, tak eller gulv i munnen og tungen, ifølge Medical-dictionary.thefreedictionary.com. Cheilitis forårsaker smertefulle sår som kan danne skorper og sår på munnen. Det er et reumatoid tilstand og er forårsaket av bakteriell eller sopp-smitte, som kan oppstå når det er en akkumulering av spytt i munnvikene. De med hypertensjon bør enten unngå salvie eller følge nøye med både sin systolisk og diastolisk blodtrykk ved bruk av denne urten.