Digidexo.com

Lav inntekt Dental økonomisk hjelp

Økonomisk hjelp for tannbehandling er tilgjengelig for lav inntekt mennesker. Noen programmer spenner fra å kreve deltakelse i munnhygiene klasser for å gi bevis av økonomisk nød. Andre krever bevis på deltakelse i Medicaid, samt legitimasjon Noen programmer er rettet mot svært spesifikke populasjoner. Søkere må være forberedt på å gi god skriftlig bevis på deres økonomiske situasjon for å få hjelp.

Geografi

I metro området i Denver, Colorado, for eksempel flere programmer eksisterer for å hjelpe de som trenger økonomisk bistand for tannpleie. Disse programmene tilbyr dental hjelp til de trengende, barn, pensjonister, HIV-positive pasienter, ofre for vold i hjemmet, de hjemløse og de som jobber, men ikke har råd til medisinsk eller dental forsikring. Se lenke i Resources.

Betydning

Tannpleie kan være dyrt, uansett det økonomiske klimaet. Hvis folk har behov for akutt tannpleie i tøffe økonomiske tider, kan behovet i hele befolkningen øke dramatisk.

Typer

Programmene kan tilby hjelp med rutine tannpleie prosedyrer, for eksempel eksamener, rengjøringer, tetningsmidler, forebyggende behandling og røntgenbilder. Tannbleking kan også dekkes. Bistanden kan dekke nøds operasjoner, slik som root kanaler, så vel.

Funksjoner

En viktig funksjon er at "nødetatene" belastes med en høyere rate - $ 90 til $ 105 dollar per besøk. Tannlege rutinemessig er enten gratis eller belastet med en mye lavere pris.

Potensial

Gitt det store antall populasjoner målrettet for dental økonomisk bistand, kan programmer av denne typen nå et stort antall beboere i et stort byområde. Med denne typen hjelp tilgjengelig, de som trenger enten rutinemessig eller akutt tannpleie trenger bare å se på de ulike instanser for å få hjelp.