Digidexo.com

Hvordan lage Tinctures for Øyedusj

Kommersielt forberedt tinkturer for øyeskylling er dyre, og det er vanskelig å fastslå kvaliteten på ingredienser eller utarbeidelse av kommersielle øyevaskere. Du kan lage din egen, men for en brøkdel av prisen du vil betale i en butikk - og du kan forberede en hjemmelaget tinktur med ingrediensene tilpasset ditt eget øye vask. Et skjær er mye sterkere og varer lenger enn et friskt øye vask, og et skjær er enkel å tilberede. Du kan sikre kvalitet og innholdsstoffene i øyet vask - og spare penger, også.

Hvordan lage Tinctures for Øyedusj

•  Identifiser urter og andre ingredienser du vil bruke til å lage et skjær tilpasset dine behov. Bruk bare økologiske urter - du ønsker ikke rester av plantevernmidler eller plantevernmidler i øynene dine. Sikre renhet på skjær ved sterilisering dine beholdere og redskap - vask dem med varmt såpevann og deretter koke dem i en stor kjele fylt med vann i minst 5 minutter. La beholdere og utstyr lufttørke på et rent kjøkkenhåndkle.

Hakk friske urter, eller montere tørkede urter og andre ingredienser i din forberedelse området, og koke destillert vann i 5 minutter for å sikre sterilitet. Tilsett 1 kopp friske urter (eller 1/4 kopp tørkede urter) til sterilisert glasskrukke. Legg til andre ikke-urt ingredienser, hvis du bruker dem, i en kombinasjon som ikke vil fylle glasset mer enn halvfull. Sakte hell destillert vann over urter til de er dekket.

La dette sitte i 5 minutter for å bosette seg, og deretter legge til en annen tomme av destillert vann. Forsegle glasset tett og legg den i kjøleskapet. Rist glasset veldig forsiktig hver dag i en uke for å blande ingrediensene.

Gjenta steriliseringsprosess for din andre krukke, lokk og trakt, og sette sammen dine andre materialer. Sett trakten på din sterilisert andre krukke, og plassere en ubleket kaffefilter i den. Legg et stykke ubleket osteklede over kaffefilter i trakten. Hell innholdet i det første glasset langsomt inn i trakten, justering av osteklede, om nødvendig for å tillate væsken å filtrere inn i bunnen glasset.

Løft cheesecloth med mettet urter og klem den forsiktig eller trykk på den med en sterilisert skje til å få ut all væske, noe som gjør at væsken passerer gjennom kaffefilter. Forsegle glasset som inneholder skjær tett, og holde den i kjøleskapet. Gjenta filtreringsprosessen, hvis det er nødvendig, med steriliserte materialer og et rent kaffefilter den følgende dag.

Bruk kamille blomster for en beroligende generell øyeskylling. Legg fersk eller tørket øyentrøst urt å redusere rødhet eller svie i øynene. Blåmerke eller knuse fennikelfrø for øye vask som lindrer og reduserer også betennelse. Bruk friske eller tørkede hyllebær blomstrer, og legge goldenseal for rødhet eller infeksjon. Legg comfrey for beroligende øynene, og bruke upasteurisert honning for sine antibakterielle og antibiotika egenskaper. Bruk rosevann for sin kjølende og beroligende effekt, og legger frisk eller tørket peppermynte for kløende eller tørre øyne. Innlemme ryllik blader og blomster for betennelse eller rødhet.

Se en optiker hvis synet ditt blir uklart eller hvis du ser dobbelt. Gjør en avtale umiddelbart hvis du føler smerter eller trykk i øyet som er mer intens enn bare kløe eller tørrhet. Ifølge American Diabetes Association, bør du besøke en optiker minst en gang hvert år for en utvidet synsundersøkelse.

Hint

  • Eyecups er tilgjengelig i apotek eller naturlige matvarer butikker.
  • Hvis du bruker en pipette eller klemme flaske, se opp, lukke øynene, og sette dråper øyedusjen på innsiden hjørnet av øyet. Tips hodet litt og blinke flere ganger, og øyedråper vilje frakk øyet.
  • Øyekatarr er veldig smittsomt; deler ikke puter eller håndklær med noen.
  • Hvis øyeirritasjon ikke blir bedre i 3 dager, se en lege.
  • Ikke ta goldenseal internt.
  • Bruk aldri vann fra springen for øye vask.