Digidexo.com

Den ernæringsmessige verdien av svinekjøtt

Svinekjøtt er ofte sett på som et sunnere alternativ til rødt kjøtt. Svinekoteletter er lett å broil, grill eller stek og har blitt et fast innslag i kostholdet til mange hjem. Før du legger svinekjøtt til kosthold, bør du forstå den ernæringsmessige verdien av svinekotelett.

Serverer

Det er flere kjøttstykker som kan defineres som "svin". Denne guiden følger USDA guide av ferske benfri mørbrad koteletter som har blitt stekt. En servering er definert som 3 oz. kjøtt.

Kalorier

En servering av svinekoteletter vil legge 177 kalorier til måltidet. Mens noen av disse kalorier komme fra proteiner, noen av dem kommer fra fett.

Fat

Mens svinekjøtt er kjent for å være mer lean enn andre kjøttstykker, har det fortsatt fettinnhold. En servering av svinekjøtt har 7 g fett. Dette er 11 prosent av det daglige anbefalte mengden fett.

Kolesterol

Svinekjøtt produkter er høyt kolesterol. En servering av svinekjøtt ytrefilet koteletter har 77 mg kolesterol. Dette er 26 prosent av det daglige anbefalte mengden.

Protein

Svinekoteletter er en utmerket kilde til protein. En porsjon har 52 prosent av det daglige anbefalte mengden, med 26 g protein.