Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat Fast for tenåringer

Hvordan å miste Belly Fat Fast for tenåringer


Slanking og trening er nøkkelen til å miste vekt. Flere unge sliter med vekttap enn noen gang før i historien. Mange tenåringer sliter med vekten i midsection. Dette området kan være vanskelig å gå ned i vekt fra, men med mye hardt arbeid, kan det gjøres. Den beste måten å miste vekt raskt og effektivt er å lage en plan og hold deg til den. Denne planen kan fungere for tenåringer og voksne.

Hvordan å miste Belly Fat Fast for tenåringer

Opprett et vekttap plan. I planen, skissere tidsramme, total mengde vekt å tape, en daglig trening diett og måltid planer. Flere mennesker lykkes ved å skrive sine planer ned i stedet for å holde dem mentalt. Et alternativ til å sette et mål i pounds er å foreslå en kjole størrelse som ville være ideelt å passe inn. Denne typen mål er mer attraktivt for en tenåring.

Finn en treningsøkt plan som fungerer for deg. Det finnes mange ulike alternativer for å trene som setter fokus på midsection som inkluderer, men er ikke begrenset til DVDer, klasser og hvis du har ExerciseTV, kan du følge med på øvelsene i din egen stue. ExerciseTV tilbyr også OnDemand treningsprogrammer. Sjekk din lokale oppføringer og nettverksleverandøren for å se om du har tilgang til denne kanalen. Hvis din økonomi tillater det, kan du bli med i et lokalt treningssenter og arbeide med en personlig trener.

•  Tren minst tre ganger i uken på et minimum for å få resultater. Du bør ikke trene mer enn sju ganger i uken som musklene trenger restitusjonstid. Pilates er en utmerket trening som sikrer resultater som den fokuserer på å kontrollere musklene i kroppen til å gi rom for en mer effektiv trening. Kombinasjonen av cardio som løping, gange eller sykling og kontrollert fokus på å trene magemusklene vil gi resultater raskt.

Drikk rikelig med vann. Dette er ekstremt viktig når du fortsetter å trene og svette, trenger kroppen din å holde deg hydrert. Mål å drikke minst 64 oz av vann hver dag. Et triks for å sørge for at du drikker nok vann er å sette en alarm på klokke eller mobiltelefon til å pipe hver time for å minne deg på å drikke en kopp vann. Dette sikrer kroppen din skylle ut giftstoffer fra dine organer og vil hjelpe deg i å miste vekt raskt.

Spis en balansert, sunt kosthold og ikke hopp over måltider. Å spise mesteparten av kaloriene på begynnelsen av dagen på frokost sikrer at du vil brenne dem hele dagen. Egg (protein) sammen med komplekse karbohydrater (grønnsaker, nøtter, hele korn) sikrer kroppen din vil bli fyldigere lenger og du vil forbruke mindre kalorier gjennom resten av dagen. Lunsj og middag bør inneholde lite fett protein som fisk eller trimmet kyllingbryst og en kompleks karbohydrater som grønnsaker eller fullkorn ris. Kutt ut alle raffinert sukker, som forbruker disse vil slå inn magen fett og bremse utviklingen av vekttap.

Hold deg på din plan og ikke gi opp! Dette er avgjørende for å miste den ønskede mengden av vekt i mageregionen. Resultatene vil ikke være umiddelbar, men i løpet av to uker på et minimum, vil du se resultater. Ha en positiv støtte system for å omgi deg med. Folk i din støtte systemet må oppmuntre deg på og hjelpe deg å holde deg på sporet. Dette er spesielt viktig for ungdom som de pleier å føre ekstremt travle liv.

Hint

  • Finn en venn eller familiemedlem til å trene med og lage sunne måltider med. Jo mer støtte du har, jo mer vil du lykkes.
  • Prøv ikke å sammenligne kroppen din med de av kjendiser og folk som du ser på TV. Kom opp med realistiske vekttap mål og holde seg til dem.
  • Ikke sulte deg selv. Dette vil bare føre til helseproblemer.
  • Snakk med legen din før du starter noen vekttap plan.
  • Å miste vekt med en hastighet på 1 til 2 pounds per uke regnes som sunt ifølge Mayo Clinic.