Digidexo.com

Er en negativ Herpes IgM Test Resultat Pålitelig?

Herpes simplex er et virus som forårsaker oral herpes og genital herpes infeksjoner. Pasienter kan gjennomgå blodprøver for å finne IgM antistoffer i pasientens blodet som kroppen bruker til å kjempe en herpes virus.

Herpes IgM Test

Ifølge American Social Health Association, er IgM det første antistoff som utvikles i en pasients blod etter en herpes-infeksjon.

Negativt resultat Problemer

Resultater av IgM testing ikke er pålitelig for å diagnostisere herpes, fordi opptil 50 prosent av pasientene nylig smittet med herpes vil ha negative IgM antistoff testresultater, som rapportert av den amerikanske Social Health Association. Leger kan utføre andre tester, som for eksempel kulturer, for å diagnostisere herpes.

Oral Herpes

Oral herpes er et herpes infeksjon i munnen som forårsaker feber blemmer eller forkjølelsessår inne i en pasients munn.

Genital Herpes

Pasienter med genital herpes kan utvikle skader i underlivet som ligner små blemmer eller kviser, men mange enkeltpersoner har symptomer som er mild og er ikke synlig anerkjent som herpes.

Behandling

Leger kan foreskrive antivirale medikamenter som acyclovir for pasienter med genital eller muntlig herpes. Pasienter har også brukt lysin aminosyre kosttilskudd for å behandle herpes.