Digidexo.com

Hvordan spore Mat Spist for Weight Loss

Hvordan spore Mat Spist for Weight Loss


Sporing av mat som du spiser kan være gunstig for de som forsøker å gå ned i vekt. Holde oversikt over måltider og snacks kan hjelpe deg til å føle ansvar, og få en bedre håndtak på porsjonsstørrelser og få den riktige balansen av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Selv om ikke den eneste måten å oppnå en sunn vekt, sporing matinntaket kan gi innsikt i mønstre og vaner som trenger endring.

Hvordan spore Mat Spist for Weight Loss

•  Opprett et nettsted utviklet for å hjelpe med sporing mat. De fleste nettsteder har et bredt utvalg av matvarer oppført, med kalorier og ernæringsmessige verdier allerede angitt.

Bær en bærbar PC med deg når du går ut for å spise eller er ute og farter, og ansvarlig for å spise snacks. Skriv ned alt du spiser, uansett hvor liten.

Merk ned hva du spiser når du spiser den, slik at du ikke glemmer å spore det senere.

Skriv inn maten du på slutten av dagen har skrevet ned i den elektroniske mat tracker. Hvis du er på en datamaskin for det meste av dagen, og i stand til å få tilgang til Internett, kan du gjerne legge inn mat til det som du går og hoppe skrive det ned for hånd.

tas hensyn til alle mønstrene du finner når sporing av mat, som hvis det er spesielle tider på dagen som du har en tendens til å overspise, eller hvis du spiser for mye etter å hoppe over et måltid. Gjøre endringer basert på hva du finner.